Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο – Εστάλη μήνυμα του 112

Τρεις πυροσβέστες στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Must Read

Φωτιά ξέσπασε σε εξωτερικό χώρο εργοστασίου λιπασμάτων επί της οδού Αγίου Ιωάννη Στεφάνη, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, καίγεται δεξαμενή με νιτρικό οξύ. Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά το μεσημέρι στις 14.30.




 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης τρεις πυροσβέστες παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική και άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα, η Ειδική Ομάδα Χημικών της 1ης ΕΜΑΚ και 1 Ε/Π, ενώ παρέχεται και συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Στους κατοίκους της περιοχής στάλθηκε μήνυμα από το 112 που τούς καλεί να κλείσουν πόρτες και παράθυρα. Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Ενεργοποίηση 112. Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπρόπυργος. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Σε συνεργασία με την Τροχαία και την Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This