Αλεξανδρούπολη: Πέθανε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο για ένα ποτήρι που έσπασε κατά λάθος

Κατέληξε ο πατέρας 4 παιδιών που ξυλοκοπήθηκε από 18χρονο

Must Read

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 42χρονος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από μπαρ στην Αλεξανδρούπολη, μετά από καβγά που ξέσπασε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, για ένα σπασμένο ποτήρι.

Ο άτυχος άνδρας που άφησε πίσω του τέσσερα παιδάκια, νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, και ήταν κλινικά νεκρός. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών που προχώρησαν σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις, ο 42χρονος ο οποίος είχε δεχτεί σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, τελικά έφυγε από τη ζωή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του evros-news.gr.

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος που χτύπησε με μανία τον 42χρονο άνδρα και συνελήφθη, αφέθηκε τελικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο ΑΤ της περιοχής όπου μένει.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν σε μπαρ της Αλεξανδρούπολης, όταν το βράδυ της 15ης Αυγούστου, ο 42χρονος έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν ελαφριά στο πόδι μια κοπέλα που βρισκόταν κοντά του. Εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε για το περιστατικό τον πατέρα της που διασκέδαζε στον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα ο άνδρας να πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον 42χρονο. Ακολούθησε ένταση και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον 18χρονο να επεμβαίνει και να ξυλοκοπεί αλύπητα τον 42χρονο.

Δείτε επίσης:

Χαροπαλεύει 42χρονος μετά από συμπλοκή σε μπαρ της Αλεξανδρούπολης – Έριξε κατά λάθος ποτήρι σε κοπέλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα βρει το παλικάρι ένα καλό δικηγόρο ,θα τον βγάλουν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ η ναρκωτικών , θα φάει 10 χρόνια σε 5 θα είναι έξω !! ΚΡΆΤΟΣ ΔΙΚΑΊΟΥ . ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΈΡΕΙΣ ΕΣΎ !!

  2. Τι να πει κανείς, όταν φτάνεις σε σημείο να χτηπας με τέτοιο μίσος έναν άνθρωπο και να αφαιρεθεί η ζωή ενός ανθρώπου τοτε ψαξε να βρεις τι έχεις κάνει?πος είσαι τι νιώθεις όταν αφαιρεθεί μια ζωή και δεν υπάρχει πολεμος απλά ένα μίσος για το τίποτα και λες μετά οτι δεν περίμενα τέτοια κατάληξη, είναι πλέον αργά να σκεφτούμε το μετά!!!!

  3. Όταν θα το σκάσει και θα τον ψάχνουνε, τότε να βάλουν στην θέση του τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα που υπέγραψαν τους “περιοριστικούς “όρους…
    Ένας πατέρας 4 παιδιών, δολοφονήθηκε με ιδιαίτερη και θανατηφόρα βία και όχι εξ’ αμελείας.
    Σαν δεν ντρέπονται…
    Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβάζει τα νεα ή είναι στην παραλία με κανένα Αρλεκιν;

  4. Σκύλο σκοτώνεις κ πληρώνεις 20 χιλιάρικα το λιγότερο. Εδώ σκότωσε άνθρωπο ο ψυχακιας, έδωσε 1000€ κ είναι έξω. Τι άλλο θα έπρεπε να κάνει για να το χώσουν μέσα; Είναι δικαιοσύνη αυτή που έχουμε;

  5. Εάν το ξύλο το είχε δεχθεί συγγενείς ανακριτη και εισαγγελέα θα ήταν έξω ο θυτης;
    Απλή ερώτηση προς τις δικαστικές ενώσεις …

  6. Ο δολοφόνος αφέθηκε ελεύθερος με ένα χιλιάρικο εγγύηση. Και μετά αναρωτιόμαστε πως καταντήσαμε ως κοινωνία. 1000€ αξίζουν οι ζωές μας για τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.

    • Όχι για όλες. Στην εποχή της συγκεκριμένης τωρινής κυβέρνησης, η ζωή είναι επικίνδυνα φθηνή. Αν όμως ο νεκρός δίνει στο σύστημα πολιτικό πλεονέκτημα (marfin για παράδειγμα), τότε την αποτιμούν ακριβότερα. Όμως και εδώ ήταν έτοιμοι να κάνουν έφεση για τις αποζημιώσεις, που τους φάνηκαν πολύ μεγάλες, αλλά έκαναν πίσω μετά από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα (το ανακίνησε το ΚΚΕ, που το είχαν στο στόχαστρο, μαζί με τους “αναρχικούς”).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This