«Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά!» – Κόλαφος ξανά η Μαρία Καρυστιανού για τους «ενόχους» του εγκλήματος των Τεμπών

«Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν οτιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν. Έχουμε εξοικειωθεί με την κάθε κίνηση του εγκληματία»

Must Read

Η μεγάλη αποκάλυψη που είχε κάνει η «Εστία της Κυριακής» και η στήλη «Η Κυρία Επί Των Τιμών» στις 11 Αυγούστου αναφορικά με τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις Βρυξέλλες, με στόχο να «θαφτούν» οι κυβερνητικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών, συνεχίζει να προκαλεί «Ρίχτερ»!

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη σχετική αποκάλυψη της «Εστίας», το γεγονός ότι η Ελίζα Βόζεμπεργκ (Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας) εξελέγη στην προεδρία της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθιστά σαφές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα θελήσει να χρησιμοποιήσει το νέο χαρτοφυλάκιο για να «εξαφανίσει», να «θάψει» οριστικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το ζήτημα των Τεμπών!

Η Μαρία Καρυστιανού, Πρόεδρος του «Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών» και μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, είχε στηλιτεύσει και προ εβδομάδος την κυβερνητική τακτική μέσω facebook με μια ανάρτηση-κόλαφο, αλλά επανέρχεται στο θέμα, με νέα ανάρτησή της αυτή το φορά στο Twitter (X), εξαπολύοντας ακόμα ισχυρότερα βέλη!

«Μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη, αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Αστειότητες….» σημειώνει χαρακτηριστικά η κ.Καρυστιανού και τονίζει:

«Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά! Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν οτιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν».

Η μάνα-σύμβολο των Τεμπών επισημαίνει καταλήγοντας, ότι άπαντες θα συνεχίσουν «απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα! Ως το δίκαιο τέλος!»

  • Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

Μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη, αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών.
Αστειότητες….
Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά!
Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν οτιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν.
Έχουμε εξοικειωθεί με την κάθε κίνηση του εγκληματία. Πριν από τον ίδιο γνωρίζουμε πια τι θα σκεφτεί. Αυτό που εξαρχής μας φαινόταν αδιανόητο είναι πλέον η κανονικότητα που ξεκάθαρα πια αντιλαμβανόμαστε..
Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα!
Ως το δίκαιο τέλος! 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This