Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος μιλούν πρώτη φορά για την σχέση τους

Απαντούν αν ο θυελλώδης τηλεοπτικός τους έρωτας τους επηρέασε

Must Read

Την «σιωπή» τους σχετικά με την σχέση τους «έσπασαν» ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ενώ σχολίασαν τι τους έχει ενοχλήσει.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην πετυχημένη σειρά «Σασμός» έδωσε κοινή συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό. «Αυτό που με ενοχλεί στη χυδαιότητα είναι ότι συμβαίνει από μόνη, χωρίς να την έχεις προκαλέσει. Το να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν και σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο με στεναχωρεί για το τι κρύβει η κοινωνία μας», είπε η ηθοποιός και ο Δημήτρης Λάλος συμπλήρωσε:  «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όσους κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο. Αν θέλει κάποιος επώνυμα να πει κάτι, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πρόσθεσε: «Εννοείται ότι οι απαντήσεις υπάρχουν, απλώς δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο με τον καθένα που λέει ό,τι του κατέβει».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν η έντονη σχέση που έζησαν στην σειρά τους «επηρέασε» ο Δημήτρης Λάλος είπε: «Πιστεύω ότι η τέχνη δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί τι μπορεί να σου φέρει η ζωή». Ωστόσο ο ίδιος θεωρεί την σχέση σύμπτωση και όχι συνέπεια του τηλεοπτικού τους έρωτα.  «Αυτό είναι συμπτωματικό, δεν προκάλεσε το ένα το άλλο. Δεν έχει να κάνει με ό,τι συνέβαινε στους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επαφή μας εκτός σκηνής».

«Όχι, μας αρέσει και να παίζουμε μαζί. Όμως είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Δημήτρης. Δημήτρης. Και επειδή ακριβώς μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ετοιμάζουμε κάτι ωραίο θεατρικά για το φθινόπωρο», συμπλήρωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Δείτε επίσης:

Άλλος άνθρωπος ο Δημήτρης Λάλος – Γιατί είπε «αντίο» σε γενειάδα και μακριά μαλλιά

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Τα παιχνίδια της μοίρας! Ζευγάρι στην ΤV και τη ζωή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This