Παν. Γιαννόπουλος: «Εξασθενεί το κύμα κακοκαιρίας, όμως τοπικά σήμερα θα έχουμε βροχές»

Ποιές περιοχές εξακολουθούν να πλήττονται

Must Read

Εξασθενεί σταδιακά το «μίνι» κύμα κακοκαιρίας που έπληξε αρκετές περιοχές της χώρας τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο, το καιρικό σύστημα που ήρθε από την Ιταλία και έδωσε τις δύο προηγούμενες ημέρες αρκετές καταιγίδες και τοπικά ισχυρές, έχει περάσει. «Όμως και σήμερα τοπικά θα εκδηλωθούν το μεσημέρι απόγευμα τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, ακόμα και την Κρήτη, όμως δεν θα έχουν ούτε την ένταση αλλά ούτε και την έκταση των προηγούμενων ημερών», επεσήμανε ο μετεωρολόγος, εξηγώντας πως τις επόμενες ημέρες μόνο σε κάποιες ορεινές περιοχές το μεσημέρι απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο βοριάδες 6 μποφόρ, λίγο η θερμοκρασία θα ανεβεί και κυρίως στα δυτικά.

«Στην Αττική το μεσημέρι απόγευμα θα εκδηλωθεί κάποια μπόρα ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς Κελσίου», σημείωσε και κατέληξε λέγοντας: «Στη Θεσσαλονίκη κυρίως το μεσημέρι απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς Κελσίου».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This