Ποιος λέει ψέματα; Αρνείται η Λινού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ερευνά τις καταγγελίες για το Ινστιτούτο της

Must Read

«Μύλος» επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ με τις καταγγελίες για το ινστιτούτο Prolepsis της Αθηνάς Λινού το οποίο έχει λάβει εκατομμύρια ευρώ από κρατικούς φορείς.

Αφού έγινε γνωστό από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Λινού και την ενημέρωσε ότι πραγματοποιηθεί έρευνα από ανεξάρτητη εταιρεία, η ίδια σήμερα με ανάρτησή της διαψεύδει και υποστηρίζει ότι άλλα είπαν στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ….

Προφανώς κάποια από τις δύο πλευρές ψεύδεται…

«Με ενημέρωσαν ότι η συνεχιζόμενη ψευδολογία από συγκεκριμένο κέντρο περιέλαβε χθες δήθεν απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει από ανεξάρτητη εταιρεία να ελέγξει τις σε βάρος μου καταγγελίες. Παρόλο που ο Πρόεδρος, κ. Κασσελάκης, σε επικοινωνία που είχαμε, αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη τέτοιας απόφασης, προσωπικά δεν θα είχα καμία αντίρρηση να πραγματοποιηθεί άμεσα. Το Ινστιτούτο Prolepsis και όλα του τα προγράμματα, ούτως ή άλλως, ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, διεθνείς ελεγκτικούς οργανισμούς, και από κρατικούς φορείς. Για κάθε πρόγραμμα, υποβάλλονται εκθέσεις πεπραγμένων μαζί με οικονομικούς απολογισμούς προς κάθε ενδιαφερόμενο, οι οποίοι τα αξιολογούν όχι μόνο ως προς τη νομιμότητά τους και τη χρηστή διαχείριση των κονδυλίων, αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητά τους. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οποιοσδήποτε επιπλέον έλεγχος θα επιβεβαιώσει ότι το έργο αυτό ήταν πάντα και νόμιμο, και ηθικό, και αποτελεσματικό»  αναφέρει η Αθηνά Λινού σε ανάρτησή της και κάνει λόγο για λάσπη και φασιστικές συμπεριφορές.

Τι λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές της Κουμουνδούρου πάντως υποστηρίζουν ότι «το γραφείο προέδρου μετά από εντολή του ερευνά τα δημοσιεύματα». Μάλιστα αναφέρουν ότι «αυτό που δεν έχει γίνει είναι να ανατεθεί το θέμα σε μία από τις 4 μεγάλες οικονομικές εταιρείες (big4) καθώς δεν υπάρχουν τα χρήματα. Η κ. Λινού αναμένεται με την επιστροφή της από τις ΗΠΑ να δώσει και τις απαραίτητες διευκρινίσεις στον πρόεδρο».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This