Το δημοσκοπικό εύρημα που φέρνει τον Γκρίνμπεργκ εκτάκτως στην Αθήνα

Must Read

Η είδηση ότι ο γκουρού της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ επιστρέφει στην Αθήνα, επιβεβαιώνεται από το Μαξίμου, δεν χαρακτηρίζεται όμως ως «έκτακτη εξέλιξη». Οι διαβεβαιώσεις βέβαια του πρωθυπουργικού γραφείου δεν έχουν καμία αξία, καθώς ο Παύλος Μαρινάκης προ ολίγων μηνών διαβεβαίωνε πως η συνεργασία με τον αμερικανό γκουρού της επικοινωνίας, ήταν απολύτως νόμιμη και έχει λήξει!

Έκτοτε δεν εμφανίστηκε καμμία σύμβαση που να αποδεικνύει την νομιμότητα της συγκεκριμένης συνεργασίας και σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Γκρίνμπεργκ ζει και βασιλεύει, επιστρέφοντας στον τόπο του εγκλήματος εκτάκτως και όχι προγραμματισμένα όπως ισχυρίζεται το Μαξίμου.

Το Newsbreak.gr λοιπόν σας αποκαλύπτει τον λόγο του συναγερμού των τελευταίων ημερών: Τα δημοσκοπικά ευρήματα από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διενεργεί το Μέγαρο Μαξίμου και δείχνουν πλήρη κατάρρευση.

Η τελευταία δημοσκόπηση λοιπόν έδειξε ότι η Ν.Δ. βρίσκεται σταθερά κάτω από το 23% στο αστάθμητο δείγμα, το οποίο αυτή τη φορά δεν αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά και στην σταθμισμένη ανάλυση. Ο λόγος είναι ότι οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν δείχνουν καμία τάση συσπείρωσης, αντίθετα το ποσοστό που επιλέγει την αποχή, διευρύνεται. Αυτό το στοιχείο ενδέχεται να κρατήσει σταθερό το ποσοστό και στην στάθμιση, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες.

Η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου γνωρίζει πολύ καλά πως εάν δεν γίνει κάτι δραστικό τώρα για να ανακοπεί η κατρακύλα, μέχρι τις εκλογές το ποσοστό θα είναι κυριολεκτικά καταστροφικό και μη αναστρέψιμο. Αυτός φαίνεται ότι είναι και ο λόγος επιστροφής του Γκρίνμπεργκ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Γκρινμπεργκ δεν είναι μάγος, ούτε ανακαλύπτει την Αμερική, ούτε θα έρθει να πει στους…ιθαγενείς δημοσκόπους και αναλυτές κάτι που δεν γνωρίζουν. Αυτό που έρχεται να κάνει είναι να δει με τι τρόπο λογισμικού θα μπορέσει να γίνει η νοθεία κάνοντας λετπμερείς στατιστικές αναλύσεις που μπορεί να…κλέψει χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι. Τόσο απλα. Κι αυτό γίνεται και πληρώνεται αδρά, τα υπόλοιπα είναι σενάρια να έχουμε να λέμε…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This