Κύπρος: 15χρονη άρπαξε πάνω από 5.000 ευρώ από 64χρονο Ελληνοκύπριο!

Εξετάζεται και η σχέση του 64χρονου με την ανήλικη και μια αλλη νεαρή κοπέλα

Must Read

Από μικρή στα…«βάσανα» μπήκε μια 15χρονη στην Κύπρο η οποία «άρπαξε» περισσότερα από 5000 ευρώ από έναν 64χρονο Ελληνοκύπριο!

Το θύμα δέχθηκε χθες τα μεσάνυχτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στην Λεμεσό την επίσκεψη μιας νεαρής την οποία είχε γνωρίσει πριν από λίγους μήνες. Η κοπέλα έκανε πρόταση στον 64χρονο να πάνε έξω για φαγητό.

Εκείνος δέχθηκε και μετά από λίγο πήγαν με το ΙΧ του σε κοντινό εστιατόριο. Η κοπέλα η οποία ήταν στο «κόλπο» οδήγησε τον άντρα σε αδιέξοδο στην πίσω πλευρά του εστιατορίου και περίμεναν την 15χρονη την οποία επίσης γνώριζε ο 64χρονος!

Η ανήλικη έκανε την εμφάνισή της μετά από μισή ώρα με ακόμα δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Η ομάδα έπιασε αμέσως «δουλειά» καθώς ο ένας από αυτούς πλησίασε τον 64χρονο και τον ψέκασε με σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε!

Ο 64χρονος έπεσε στο έδαφος και τότε οι νεαροί άρχισαν να τον χτυπούν σε διάφορα μέρη του σώματός του. Έτσι βρήκαν την ευκαιρία να του κλέψουν το πορτοφόλι που περιείχε  5.500 ευρώ και τη ταυτότητά του. Στη συνέχεια οι δράστες μπήκαν σε δικό τους όχημα και έγιναν «καπνός».

Ο 64χρονος έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και έδωσε κατάθεση στην αστυνομία. Η 15χρονη αναζητείται.

Την ίδια στιγμή εξετάζεται και μια άλλη πτυχή της υπόθεσης η οποία αφορά την πιθανή σχέση του θύματος με την 15χρονη αλλά και με την άλλη νεαρή, ηηλικία της οποίας δεν έχει διευκρινιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This