Προσπάθεια φίμωσης υποψήφιου ευρωβουλευτή της Φωνής Λογικής

«Eμείς θα είμαστε εδώ να εκφράζουμε την αλήθεια μας»

Must Read

Για μια ακόμη φορά στελέχη μας στοχοποιούνται στο Διαδίκτυο και απενεργοποιούν τους επισήμους λογαριασμούς τους. Αυτό καταγγέλλει η Φωνή Λογικής αναφερόμενη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος Ανδρέα Παναγόπουλο πρόσφατα, αλλά και στην πρόεδρο και ευρωβουλευτή, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η σχετική ανακοίνωση

«Την προηγούμενη βδομαδα θύμα υπήρξε ο επιχειρηματίας κ. Ανδρέας Παναγόπουλος του οποίου με στοχευμένες αναφορές κατάφεραν να ρίξουν τον λογαριασμό του στο ινστα με πάνω από 45.000 ακόλουθους.

Πριν τρεις μήνες είχαν ρίξει παρόμοιες πρακτικές τον λογαριασμό της προέδρου της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ευρωβουλευτή Αφροδίτης Λατινοπούλου τον επίσημο λογαριασμό της στο ΤΙΚ ΤΟΚ με πάνω από 100.000 ακόλουθους. Αυτές οι απαράδεκτες τακτικές πρέπει να σταματήσουν.

Ακολουθεί η καταγγελία του κ. Παναγόπουλου:

«Εδώ και περίπου μια δεκαετία, ασχολούμαι επαγγελματικά με τα σόσιαλ. Είτε για την εξέλιξη των επιχειρήσεών μου είτε πιο πρόσφατα για την πολιτική μου υποψηφιότητα. Πριν από 10 ημέρες, είχε ένα προφίλ στο Instagram με 45.000 ακόλουθους. Μόλις επτά ώρες μετά, δεν είχα καθόλου προφίλ, παρά μόνο ένα ενημερωτικό e-mail για εκατοντάδες μαζικές αναφορές, καθώς και για οκτώ βίντεο ταυτοχρόνως ριγμένα.

Το πιό ενδιαφέρον και αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, είναι το εξής: όλα ανεξαιρέτως τα βίντεο που έπεσαν, αφορούσαν κριτική στον κο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση. Ούτε βίντεο για τη γνωστή ατζέντα, ούτε τα υπόλοιπα. Σύμφωνα με στέλεχος της Meta Hellas, με τον οποίο έχω για χρόνια προσωπική επαφή, με ενημέρωσε πως όλες οι αναφορές, έγιναν από πολλαπλά προφίλ με ίδια IP. Δηλαδή από συγκεκριμένους εντολολήπτες, ανθρώπων που ενοχλήθηκαν από την κριτική μου.

Αυτό εδώ είναι το καινούριο μου προφίλ και σας ζητώ να το ακολουθήσετε και να το προωθήσετε και στους φίλους σας. Εννοείται πως έχω κινήσει νομικές διαδικασίες για την ανάκτηση του προηγούμενου προφίλ, που βέβαια και να καταφέρω να το επαναφέρω, σίγουρα θα πάρει πάρα πολύ χρόνο. Θέλω επίσης να υποσχεθώ για άλλη μία φορά, ότι δεν θα μας βουλώσει το στόμα κανένας σύγχρονος φασίστας ή μαφιόζος, όσο ισχυρή κι αν νομίζει ότι είναι η κοινωνική του θέση. Κάποιον που λέει την αλήθεια του μπορείς να τον σωπάσεις, να τον φιμώσεις για λίγο. Όμως η αλήθεια είχε και έχει την τάση να βγαίνει πάντα στην επιφάνεια.

Όσα προφίλ της Προέδρου της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, Αφροδίτης Λατινοπούλου, ή δικά μου, η οποιουδήποτε, καταφέρουν να ρίξουν, εμείς θα είμαστε εδώ να εκφράζουμε την αλήθεια μας, αγνοώντας πλήρως τις καθεστωτικές, φασιστικές πρακτικές από όπου κι αν προέρχονται. Και για να κλείσω θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς μέσα από την καρδιά μου, για τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This