«Δώστε τους ξύλo!» – Οργή λαού κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις φωτιές που «ξεφεύγουν» και τα νοσοκομεία που καταρρέουν

Ξεσπούν οι πολίτες για την καταστροφική πολιτική της αλαζονικής κυβέρνησης Μητσοτάκη

Must Read

Ξεχειλίζει η οργή των πολιτών την ώρα που η χώρα καταρρέει στα χέρια μιας καταστροφικής κυβέρνησης. Ο «πέλεκυς» της αποδοκιμασίας πέφτει «βαρύς» πάνω από τα κυβερνητικά στελέχη, με τον λαό να δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για το επιτελικό κράτος.

Την ώρα που πυρόπληκτοι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους πάνω από τις καμένες περιουσίες τους, ενώ παράλληλα έρχονται αντιμέτωποι με τις τραγικές εικόνες ενός απανθρακωμένου τοπίου, η δημόσια υγεία εκπέμπει SOS. Εν μέσω τουριστικής και αντιπυρικής περιόδου, οι φωτιές «ξεφεύγουν» και τα νοσοκομεία των νησιών καταρρέουν χωρίς προσωπικό. Στο φόντο, η σαρωτική ακρίβεια και οι ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης που στραγγαλίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά.

Στη Σάμο, την ώρα που το νησί κατακλύζουν χιλιάδες τουρίστες, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου καταγγέλλουν τραγική υποστελέχωση, σημαντικές ελλείψεις με το προσωπικό να είναι σε απόγνωση. Στη Λακωνία, μια καρδιολόγος ενημερώνει με επιστολή ότι εφημερεύει ως παθολόγος για όλο τον νομό. Εφημερίες δίχως βασικές ειδικότητες καταγγέλλει και το Κέντρο Υγείας Μήλου, ενώ στην Κω, μια γυναικολόγος κλήθηκε να διαχειριστεί έμφραγμα!

Σήμερα λοιπόν, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λέρου το οποίο βρίσκεται υπό κατάρρευση, με ελλείψεις προσωπικού που φτάνουν στο 70%.  Εκεί, οι κάτοικοι της Λέρου του επεφύλασσαν θερμή υποδοχή με αποδοκιμασίες και συνθήματα. Οργισμένοι φώναζαν: «Δώστε λεφτά για την υγεία, κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία! Τα κλείνετε, αντί να τα αναβαθμίσετε» έλεγαν και ξέσπασαν κατά του υπουργού που έχει βάλει στόχο να ιδιωτικοποιήσει την υγεία: «Έξω γελίοι!», «Δεν ντρέπεσαι…! Ξεφτίλα!», «Ξύλο, δώστε του ξύλο» ακούγονται να λένε οι πολίτες στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος του νησιού Τιμόθεος Κωττάκης είχε καταγγείλει ότι δεν υπάρχει  αναισθησιολόγος για να γίνουν τα χειρουργεία. «Ένα απλό γεγονός ιατρικό, δηλαδή μία ρήξη σπλήνας ή μία περιτονίτιδα, εάν δεν υπάρχει αναισθησιολόγος ώστε να μπει ένα χειρουργείο, δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να επιβιώσει. Δεν μπορούμε να ζούμε με κίνδυνο της υγείας μας για απλές ιατρικές πράξεις που δεν μπορεί να γίνουν» είχε καταγγείλει.

Προκλητικός και για τις φωτιές ο Άδωνις!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υπουργός Υγείας σε σημερινή ανάρτησή του, ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κανένας δεν παραπονέθηκε για τις φωτιές, κατηγόρησε τους πυρόπληκτους ότι που δεν είχαν κάνει δήλωση καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου και έδωσε συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη!

Ξέσπασμα οργής στην Πεντέλη κατά του Μητσοτάκη – «Παραιτήσου»!

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έβαλε στα πόδια μετά την σύσκεψη στην Πεντέλη για την αυτοψία και το σχέδιο αποκατάστης των πυρόπληκτων περιοχών της βορειοανατολικής Αττικής , όπου πλήθος πολιτών είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί. 

Ο κόσμος υποδέχτηκε με γιουχαΐσματα και συνθήματα τον πρωθυπουργό, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν κάνει κλοιό προκειμένου να μην τους επιτρέψουν να τον πλησιάσουν. «Δολοφόνοι, είστε δολοφόνοι» φώναζε ο κόσμος , ενώ άλλοι καλούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί.

Για άλλη μια φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εμφανίστηκε χαλαρός και ευδιάθετος μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές, επέρριψε ευθύνες ουσιαστικά στους πολίτες, συνδέοντας τη φωτιά με τα ακαθάριστα οικόπεδα.

«Λίγο φιλότιμο, λίγο δούλεμα, λίγο ανικανότητα και πολύ θράσος…»

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση, η Ένωση Γονέων Πεντέλης έδωσε ηχηρή απάντηση στο χθεσινό σόου του Κυριάκου Μητσοτάκη που το μόνο που κατάφερε ήταν να πυροδοτήσει νέες αντιδράσεις.

«Το Λίγο και οι Λίγοι.
Λίγο κάηκε η Πεντέλη.
Λίγο κάηκαν τα σχολεία μας.
Λίγοι συμπολίτες μας επλήγησαν από την πυρκαγιά,
ελάχιστα σπίτια έπαθαν κάτι,
δεν είχε πολλά ψηλά δέντρα,
αυτά που είχε δεν ήταν σωστά,
λίγα ζωάκια κάηκαν,
δεν έγινε κ κάτι σπουδαίο,
ένας που κάηκε, δεν έφυγε γι’ αυτό,
βασικά δεν μπορεί να γίνει και τίποτα άλλο,
ήταν κ οι χαοτικές κηλιδωσεις,
είχαμε κ τους Ρωμαίους που βαζαν παντού πεύκα,
δείξτε ψυχική ανθεκτικότητα,
άμα το εξετάσουμε μακροσκοπικα, πάλι καλά κιόλας,
θα καιγόταν που θα καιγόταν κάποια στιγμή, καλύτερα τώρα…
Λίγο φιλότιμο, λίγο δούλεμα, λίγο ανικανότητα και πολύ θράσος…»

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ελα σε πολυ λιγο ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΝΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΥΑ ΤΑ ΞΕΧΆΣΕΤΕ ΟΛΑ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

  2. Δεν δίνω δεκάρα.
    Κάτι γεροι που με έβριζαν.
    Ε και;
    Συνεχίζω να κάνω ότι χρειάζεται για να με έχει υπουργό ο άλλος
    Θέλω να είμαι με την ελίτ και δεν δίνω δεκάρα για κανέναν σας.
    Τι θα κάνετε για αυτό;

  3. Η συγκέντρωση αυτή έξω από το Δημαρχείο Πεντέλης δεν ήταν αυθόρμητη, αλλά υποκινούμενη από τον ΣΎΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΊΑ. Τα δύο μορφώματα της αριστεράς που στηρίζουν τον γραφικό Δήμαρχο του Χαλανδρίου, τον Σίμο Ρούσο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This