Παραλίγο νέα τραγωδία σε λούνα παρκ στον Ωρωπό: 6χρονος έπεσε στο κενό από τραμπολίνο!

Η μαρτυρία του πατέρα που είδε το παιδί του να «εξαφανίζεται»

Must Read

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 19χρονου Γιάννη σε παιχνίδι λούνα παρκ στη Χαλκιδική, ένα νέο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στον Ωρωπό και συγκεκριμένα στη Σκάλα.

Σε ατύχημα που συνέβη τραυματίστηκε ένας 6χρονος, όταν το παιδί έπεσε από τραμπολίνο στο κενό! Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2024 και οι γονείς του παιδιού προχώρησαν σε μήνυση που κατέθεσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού.

Αστυνομικοί προχώρησαν σε επιτόπιο έλεγχο στο λούνα παρκ και ειδοποιήθηκαν τόσο οι υπηρεσίες του Δήμου όσο και οι υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο των παιχνιδιών, ενώ αποφασίστηκε το μερικό σφράγισμα του λούνα παρκ, δηλαδή το κλείσιμο του παιχνιδιού.

Σήμερα, Τετάρτη 21 Αυγούστου, έγινε αυτοψία στο τραμπολίνο του λούνα παρκ και αναμένεται η σχετική έκθεση. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργεί πολλά χρόνια χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star Τv και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα και δήλωσε πως ενημερώθηκε την Παρασκευή το βράδυ για το ατύχημα και αμέσως έδωσε εντολή στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου να διενεργήσει ελέγχους. Διαβεβαίωσε πως η συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν αδειοδοτημένη, ενώ τη Δευτέρα έγινε και αυτοψία από ειδικούς. Ζήτησε ακόμη έλεγχο σε βάθος και από την υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ όπως είπε πληροφορήθηκε πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του.




Ο δε πατέρας του παιδιού ΣΤ.Χ κατήγγειλε ότι το παιδί έπεσε σε κενό ενός μέτρου στο τραμπολίνο: «Ήμασταν τυχεροί που δεν χτύπησε το παιδί μας. Εγώ καθόμουν σε ένα σκαμπό και το έβλεπα. Το άσχημο ήταν πως όταν έπεσε στο κενό υπήρχε ένας μουσαμάς και δεν είχα οπτικό πεδίο. Μέχρι να βρω το παιδί και να το αγκαλιάσω έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε. Όλη αυτή την ώρα που έγινε όλο αυτό δεν υπήρχε εκπρόσωπος του λούνα πάρκ. Αποφάσισα να κάνω μήνυση γιατί όλο αυτό κάπου πρέπει να σταματήσει και να αλλάξει. Το παιδί μου ήταν τυχερό. Δεν ξέρω τι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This