Γνώριμος των Αρχών ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Ενδοοικογενειακή βία και πολλές κλοπές αυτοκινήτων - Ζούσε στο Κιλκίς και πήγε στη Χαλκιδική για να ξεφύγει από ανθρώπους που τον κυνηγούσαν!

Must Read

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 19χρονου Γιάννη σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, αμέσως μετά το μοιραίο περιστατικό -όταν ξεκόλλησε το κάθισμα- είχε τραπεί σε φυγή και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς, το μεσημέρι της Τρίτης. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση και αφέθηκε ελεύθερος.

Όμως ο 21χρονος είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία, κλοπές αυτοκινήτων, είχε συλληφθεί έπειτα από έκδοση εντάλματος, ενώ έχει προσαχθεί 6 φορές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 21χρονος ζούσε στο Κιλκίς και πήγε στη Χαλκιδική για να ξεφύγει από ανθρώπους που τον κυνηγούσαν!

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This