Τραμπ για Χάρις: «Αν κερδίσει η «συντρόφισσα» Κάμαλα, θα γίνει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος»

«Οι οικονομίες που κάνατε μια ζωή θα γίνουν καπνός»

Must Read

Περικυκλωμένος από αλεξίσφαιρα τζάμια και ελεύθερους σκοπευτές, ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην πολιτική αντίπαλό του, Κάμαλα Χάρις. Στην πρώτη του προεκλογική ομιλία σε υπαίθριο χώρο μετά την απόπειρα δολοφονίας του τον περασμένο μήνα, ο Τραμπ «απασφάλισε».

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο, που επέλεξε να εκφωνήσει ομιλία στην πολιτεία-κλειδί της Βόρειας Καρολίνας, υποστήριξε, για ακόμη μια φορά, ότι η Δημοκρατική αντιπρόεδρος ανήκει στη «ριζοσπαστική αριστερά», τονίζοντας πως θα καταστραφούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε περίπτωση νίκης της.

«Οι οικονομίες που κάνατε μια ζωή θα γίνουν καπνός», είπε στο πλήθος ο ίδιος, απαριθμώντας τα δεινά που θα έφερνε κατ’ αυτόν ενδεχόμενη νίκη της Χάρις στην αναμέτρησή τους.

«Σ’ όλο τον κόσμο, οι αντίπαλοί μας γνώριζαν πως δεν μπορούσαν να παίρνουν την Αμερική αψήφιστα όταν ήμουν ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων», συνέχισε ο κ. Τραμπ. Όμως «αν κερδίσει η συντρόφισσα Κάμαλα τον Νοέμβριο, είναι ουσιαστικά σίγουρο πως θα γίνει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This