Εικόνες σοκ στην Ινδία: Ισχυρή έκρηξη σε φαρμακευτική βιομηχανία – Τουλάχιστον 17 νεκροί και πάνω από 30 τραυματίες

Φρικιαστικές στιγμές

Must Read

Τρομακτικτές στιγμές στην Ινδία! Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους όταν σημειώθηκε έκρηξη σε εργοστάσιο φαρμάκων, ενώ άλλοι 30 και πλέον υπέστησαν εγκαύματα από χημικές ουσίες, όπως έκαναν γνωστό οι αρχές.

Η έκρηξη είχε μάλιστα τέτοια ισχύ που ανθρώπινα μέλη κι υπολείμματα σκορπίστηκαν σ’ όλο το εργοστάσιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας The Hindu. Ανατριχιαστικές εικόνες. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες μετά το μεσημέρι σε φαρμακευτική βιομηχανία στην περιοχή Ανακαπάλι της πολιτείας Άντρα Πραντές, στη νοτιοανατολική Ινδία.

«Κανένας δεν έχει απομείνει παγιδευμένος στο κτίριο κι οι επιχειρήσεις διάσωσης αποπερατώθηκαν. Έχουμε 17 νεκρούς και 34 τραυματίες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μ. Ντιπίκα, αξιωματικός της αστυνομίας. Ανέφερε πως κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η αιτία της έκρηξης ήταν διαρροή αερίου.

Άλλος αξιωματικός της αστυνομίας, ο Μ. Μπουτσέια, δήλωσε στην εφημερίδα Indian Express ότι θύματα υπέστησαν φοβερά χημικά εγκαύματα. «Ήταν φρικτό, συγκλονιστικό, ούρλιαζαν προτού χάσουν τις αισθήσεις τους», είπε στην εφημερίδα περιγράφοντας τους αφόρητους πόνους των εργαζόμενων.

Ο Ινδός ομοσπονδιακός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι ανέφερε πως αισθάνεται «οδύνη» για την «απώλεια ανθρωπίνων ζωών», υποσχόμενος πως οι αρχές θα προσφέρουν αποζημίωση περίπου… της τάξης των 2.135 ευρώ στις οικογένειες των θανόντων στο φοβερό δυστύχημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This