Ιωάννινα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος μετά την κακοκαιρία

Μεγάλα προβλήματα στην Ήπειρο

Must Read

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσονται τα Ιωάννινα έως τις 18 Σεπτεμβρίου, μετά την θεομηνία που έπληξε την περιοχή με χαλάζι και καταρρακτώδη βροχή.

Ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, ενημέρωσε εκτάκτως χθες το δημοτικό συμβούλιο για την εξέλιξη έπειτα από αίτημα που υπέβαλε η δημοτική αρχή στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Οι πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία μπαίνει στο πλάνο να αποζημιωθούν, ενώ θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.

Ο δήμαρχος, στην πρώτη επίσημη ενημέρωση μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ανέφερε ότι δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ούτε στους φορείς ούτε στους πολίτες, ενώ αντίθετα… την επόμενη μέρα ήχησε το 112. Ο δήμαρχος είπε επίσης ότι ο μηχανισμός του Δήμου κινητοποιήθηκε άμεσα και συμπλήρωσε ότι δεν υπήρξαν βουλωμένα φρεάτια, αλλά οι σχάρες έφραξαν από τα φερτά υλικά την ώρα της θεομηνίας.










Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This