Ξάνθη: 33χρονος εκπαιδευτής παραπέντε πέθανε ενώ έκανε το αγαπημένο του άθλημα! – Είναι το τρίτο παιδί που χάνει η οικογένεια!

Θλίψη στην γενέτειρά του, την Λέσβο

Must Read

Στην θλίψη έχει βυθιστεί η Λέσβος από την είδηση του τραγικού θανάτου ενός 33χρονου έμπειρου εκπαιδευτή παραπέντε ο οποίος έχασε την ζωή του την στιγμή που έκανε το αγαπημένο του άθλημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Ραφαήλ βρισκόταν σε διακοπές με την γυναίκα του και το ένα παιδί του, ηλικίας δύο ετών, στην Μάνδρα Αβδήρων, στην Ξάνθη.

Ο 33χρονος θέλησε να κάνει μια πτήση με ανεμόπτερο. Κανείς δεν περίμενε πως παρά την τεράστια εμπειρία του θα έχανε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος και να βρει τον θάνατο. Πηγές αναφέρουν πως είχε πάει μαζί με ένα φίλο του ο οποίος είδε το δυστύχημα και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν μπορούσε να γίνει κάτι καθώς είχε ήδη καταλήξει.

Ο Ραφαήλ είχε καταγωγή από την Λουτρόπολη Θέρμης της Λέσβου. Η τοπική κοινωνία έχει σοκαριστεί καθώς γνωρίζει και την ιστορία της οικογένειας καθώς τα δύο από τα συνολικά πέντε αδέλφια του 33χρονου είχαν χαθεί στο παρελθόν σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα στο δρόμο Μυτιλήνης – Θερμής. 

«Ήταν ένα παιδί με χρυσή καρδιά», λένε με συγκίνηση οι συγχωριανοί του στη Θερμή της Λέσβου.

Ο 33χρονος αγαπούσε πολύ τον τόπο του, την Λέσβο και συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από το νησί του. Η αιτία του δυστυχήματος διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ η οικογένειά του ζητά απαντήσεις.

(κεντρική φωτογραφία stonisi.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This