Στην «Belita» του ζεύγους Κούστα η Άννα Βίσση – Αραχτή και λάιτ σε κότερο η Ντέμι Μουρ με το ζεύγος Στέγγου

Must Read

Αμα έχεις τις σκαφάρες σου και τις ανέσεις σου, πας και τις πριβέ κρουαζιέρες σου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα που ψοφάνε για κουτσομπολιό! Ειδικά δε αν είσαι φραγκάτος και επώνυμος και δεν θες να σε πιάνουν στο στόμα σου οι κυρίες της καλής κοινωνίας, που έχουν όμως και το κουτσομπολιό στο αίμα τους και, κάθε φορά που τα λένε στα σαλόνια τους, αρχίζουν τα «Και πού να δεις πού πήγε ο δείνα με την τάδε», «Καλέ, τι φορούσε η άλλη στη Μύκονο;» και όλα τα συναφή!

Το ζεύγος Κούστα

Ετσι, για παράδειγμα, επιβιβάζεσαι στη θαλαμηγό σου, παίρνεις και τους διάσημους φίλους σου και βίρα τις άγκυρες! Κάπως έτσι λοιπόν σάλπαρε και ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του Δήμητρα και τις δύο του κόρες, που κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σεργιανίζοντας στα ελληνικά νησιά με την 50μετρη θαλαμηγό του «Belita», η ονομασία της οποίας σχετίζεται με τα χαϊδευτικά του ζεύγους. Μόνο που πάνω στη σκαφάρα δεν είναι μόνο η οικογένεια Κούστα και το πλήρωμα, αλλά και η σούπερ σταρ Αννα Βίσση με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τα δύο της εγγόνια, που ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη! Καλό λοιπόν το Big Apple, αλλά σαν την Ελλάδα το καλοκαίρι δεν έχει, κι έτσι η ανέμελη παρέα, μεταξύ άλλων, επισκέφτηκε την Πάτμο, τη Λέρο, ενώ πετάχτηκε και μέχρι τα τουρκικά παράλια, στο κοσμικό Μπόντρουμ!

Χαλαρές στιγμές για την οικογένεια Βίσση και τον εφοπλιστή

Αποβίβαση στη Λέρο

Ηταν δε τόσο ενθουσιασμένη η Σοφία Καρβέλα από το χλιδάτο ταξίδι, την αρχοντική φιλοξενία, αλλά και τις ομορφιές της Λέρου, που ανέβασε φωτογραφίες και stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Σε μία από τις φωτογραφίες απεικονίζεται η αγαπημένη της φίλη Δήμητρα Κούστα, χαμογελαστή και στιλάτη, καθώς οι δύο μαμάδες έχουν πάθος με τη μόδα, ενώ σε άλλο φωτογραφικό ενσταντανέ ανέβασε τον «οικοδεσπότη», όπως τον αποκαλεί η Σοφία Καρβέλα, Γιάννη Κούστα με την Αννα Βίσση. Οταν μάλιστα η «Belita» άραξε στη Λέρο, η παρέα έκανε και τις βόλτες της στα σοκάκια της Χώρας, κάνοντας στάση για δείπνο στη διάσημη ταβέρνα του νησιού, Milos!

Σοφία Καρβέλα και υιός απολαμβάνουν τη χλιδάτη φιλοξενία του εφοπλιστικού ζεύγους

Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα μπορεί να ταξιδεύουν από τη Νέα Υόρκη και την Ιταλική Ριβιέρα ως τα Hamptons και τις εξωτικές Μαλδίβες, όμως τα ελληνικά νησιά είναι πάντα ο αγαπημένος τους προορισμός. Η λέξη «νησί» άλλωστε είναι συνδεδεμένη και με την προσωπική τους ευτυχία, μια και το καλοκαίρι του 2017, όταν οι δυο τους αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν, το έκαναν ενώπιον των 500 (!) καλεσμένων τους στο Island! Να σημειωθεί επίσης ότι η φιλία τους με την Αννα Βίσση άρχισε όταν η σταρ τραγούδησε στη βάπτιση της δευτερότοκης θυγατέρας τους στη Βενετία! Στο δε πρόσφατο πάρτι που παρέθεσε ο Κούστας επ’ ευκαιρία των Ποσειδωνίων, με καλεσμένους την Καίτη Γαρμπή και τον Λευτέρη Πανταζή, η Αννα Βίσση είχε σηκωθεί και είχε συνοδέψει τον εφοπλιστή στο πιάνο!

Και σε κότερο

Δεν είναι όμως οι μοναδικοί rich and famous που απολαμβάνουν τις σκαφάτες διακοπές στα ελληνικά νησιά, μια και η Ντέμι Μουρ μετά τις αγκαλιές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα πάνω σε χλιδάτο σκάφος, έχοντας για παρέα τους καλούς της φίλους και κουμπάρους της Ανδρέα και Αθανασία Στέγγου. Η 61χρονη σταρ του Χόλιγουντ εθεάθη να χαλαρώνει στο γιοτ με την παρέα της, κρατώντας πάντα στην αγκαλιά της τον αγαπημένο σκύλο της Πίλαφ, το μικροσκοπικό τσιουάουα που συχνά πυκνά γίνεται viral στα social media με τις εκφράσεις του. Η βρετανική «Daily Mail» αναφέρει ότι η ηθοποιός κάνει διακοπές με τον επιχειρηματία Ανδρέα Στέγγο και τη σύζυγό του Αθανασία, με τους οποίους έχει πολύ στενές σχέσεις δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες πάνω σε κότερο.

Ανδρέας και Αθανασία Στέγγου

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από μόλις τρία χρόνια είχε βαφτίσει στην Κρήτη την κόρη του ζευγαριού Αριάδνη-Ζωή, καθώς οι σχέσεις τους έχουν σφυρηλατηθεί εδώ και χρόνια. Το ζεύγος Στέγγου έχει δεθεί με τη Μουρ από την εποχή που εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Αστον Κούτσερ. Ο Ανδρέας Στέγγος ήταν αυτός που γνώρισε τον Κούτσερ, όταν τον συνάντησε σε διακοπές στις Μπαχάμες, και στη συνέχεια μαζί με την Αθανασία δέθηκαν και με την τότε σύζυγό του Ντέμι Μουρ. Ακόμα και όταν η Μουρ με τον Κούτσερ χώρισαν, το ζευγάρι Στέγγου συνέχισε να έχει καλές σχέσεις και με τους δύο.

Η χολιγουντιανή σταρ δεν πάει πουθενά (ακόμη και εν πλω) χωρίς το σκυλάκι της

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις 31 Δεκεμβρίου 2011, έπειτα από πρόσκληση του Ανδρέα Στέγγου, ο χωρισμένος τότε Κούτσερ γιόρτασε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012 στο μαγαζί της Αθήνας όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, που καθόταν δίπλα στον Στέγγο και στη σύζυγό του, ξετρελάθηκε, μάλιστα, με το πέταγμα λουλουδιών στην πίστα. Στη συνέχεια ο Κούτσερ έκανε διακοπές στο σαλέ του Στέγγου στην Αράχοβα. Παράλληλα ο Ελληνας επιχειρηματίας και η σύζυγός του συνέχισαν να έχουν στενές φιλικές σχέσεις με τη Μουρ, κι έτσι ήρθε και η κουμπαριά, με την τελευταία, όποτε έρχεται στη χώρα μας, να περνά ανέμελες στιγμές σε κότερο μαζί με το επιχειρηματικό ζεύγος.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η βρετανική «Daily Mail» με την Ντέμι Μουρ πάνω στο κότερο του ζεύγους Στέγγου
Στιγμιότυπο από τη βάπτιση της κόρης του ζεύγους Στέγγου με νονά την Ντέμι Μουρ

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This