«Βόμβα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Θέμα ηγεσίας έθεσε ο Πολάκης – Η απάντηση Κασσελάκη

«Χρειάζεται αλλαγή και εγώ θα συμβάλω σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής»

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το απόγευμα της Πέμπτης ο Παύλος Πολάκης έθεσε ευθέως θέμα ηγεσἰας στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ λέγοντας: «Η ηγεσία δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Δεν μπορεί να δώσει πολιτική λύση. Χρειάζεται αλλαγή και εγώ θα συμβάλω σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής».

Κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, στην οποία συνδέθηκε διαδικτυακά, έριξε… βόμβα αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Εγώ δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει να κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή».

Ο βουλευτής Χανίων, ο οποίος απομακρύνθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κρύβει την δυσφορία του για τους χειρισμούς Κασσελάκη στην υπόθεση της Αθηνάς Λινού.

«Δουλευόμαστε ψιλό γαζί και προφανώς αυτά δεν γίνονται αποδεκτά» είχε δηλώσει για τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της βουλευτού και του συζύγου της.

«Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα χωρίς να με ρωτήσουν ή να με ειδοποιήσουν, χρειάζονται -λέει- έρευνα από «ανεξάρτητο τεχνοκράτη» για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού. Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά δεν γίνονται δεκτά» υπερτόνισε ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΆΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΙΛΕΡ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΆΤΗΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΆΚΙ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ Μ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ. ΤΟΥ ΤΣΊΠΡΑ(ΆΛΛΟ ΚΆΡΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ) ΤΕΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΦΤΑΊΕΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΈΦΥΓΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΟΠΩΣ ΤΌΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ. ΚΑΙ ΉΡΘΕ ΚΑΙ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΤΟ ΜΗΔΈΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗ ΝΔ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ. ΤΕΛΙΚΆ ΑΝ ΑΓΑΠΆΕΙ ΤΟ ΣΎΡΙΖΑ Ο ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΉΣΕΙ ΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΆΛΛΟ. ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ Ο ΨΕΥΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This