Προσπάθησαν να περάσουν στις ΗΠΑ δύο τόνους ναρκωτικά «μεταμφιεσμένα» σε… καρπούζια!

Must Read

Μεξικάνικο καρτέλ αποφάσισε να κρύψει δύο τόνους ναρκωτικά μέσα σε καρπούζια για να τα περάσει στις ΗΠΑ, αλλά, επειδή, ενδεχομένως, δυσκολεύονταν να βρουν τόσα πολλά καρπούζια, δοκίμασαν να «μεταμφιέσουν» τα ίδια τα ναρκωτικά!

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του BBC, ο ευρηματικός -αν μη τι άλλο- τρόπος στον οποίο κατέφυγαν οι υπεύθυνοι του καρτέλ για να βοηθήσουν την… πραμάτεια τους να διασχίσει ανενόχλητη τα σύνορα, αφορούσε σακούλια γεμάτα μεθαμφεταμίνη τα οποία ήταν τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες που παρέπεμπαν σχηματικά και χρωματικά στον βασιλιά των φρούτων, και τοποθετημένα ανάμεσα σε πραγματικά καρπούζια, με την ελπίδα να περάσουν απαρατήρητα.

Ωστόσο, κατά την έρευνα αξιωματούχων των Τελωνείων και της Συνοριακής Ασφάλειας των ΗΠΑ στο Otay Mesa, στα σύνορα με το Μεξικό, σε νταλίκα που μετέφερε ρυμουλκούμενο, αποδείχτηκε πως η έμπνευση των ναρκεμπόρων δεν απέδωσε καρπούς, καθώς τους… μυρίστηκαν τα σκυλιά της Δίωξης.

Πιο συγκεκριμένα η «καθ’ υπόδειξη» έρευνα των ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων αποκάλυψε ένα φορτίο με περισσότερες από 1.200 συσκευασίες που περιείχαν μεθαμφεταμίνη, συνολικής αξίας τουλάχιστον 5.000.000 δολαρίων. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω κατάσχεση ναρκωτικών από τις αμερικανικές Αρχές έρχεται μία εβδομάδα μετά την ανακάλυψη σχεδόν 300 κιλών μεθαμφεταμίνης, κρυμένες σε ένα φορτίο με… σέλερι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This