US Open: Πότε κάνουν πρεμιέρα Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Πότε παίζει ο Τζόκοβιτς

Must Read

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για το US Open! Με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη του τελευταίου Grand Slam της φετινής σεζόν. Η Σάκκαρη θα κάνει πρώτη πρεμιέρα, την Δευτέρα (26/8) αντιμετωπίζοντας την Κινέζα, Γιαφάν Γουάνγκ, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Πέμπτης.

Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί την Τρίτη (27/8). Με την κλήρωση να φέρνει απέναντι στον Έλληνα τενίστα τον ομογενή από ντην Αυστραλία, Θανάση Κοκκινάκη, σε ένα από τα ματς που ξεχωρίζουν στον 1ο γύρο του τουρνουά.

Την Δευτέρα θα κάνει πρεμιέρα και ο κάτοχος του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς, που θα παίξει με κάποιον από τα προκριματικά, αλλά και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που θα αντιμετωπίσει τον Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Στις γυναίκες η Αρίνα Σαμπαλένκα θα αγωνιστεί με παίκτρια από τα προκριματικά, η κάτοχος του τίτλου, Κόρι Γκοφ (πιθανή αντίπαλος της Σάκκαρη στα προημιτελικά) θα παίξει απέναντι στην Γαλλίδα, Βαρβάρα Γκράτσεβα, ενώ η “χρυσή” στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, Κινγουέν Ζενγκ θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της Δευτέρας την Αμάντα Ανισίμοβα σε ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Την Τρίτη θα κάνουν πρεμιέρα τόσο ο Νο1 του κόσμου, Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος θα παίξει κόντρα στον Αμερικάνο Μακένζι ΜακΝτόναλντ, όσο και ο Κάρλος Αλκαράθ που θα κοντραριστεί με παίκτη από τα προκριματικά, αλλά και ο περσινός φιναλίστ, Ντανιίλ Μεντβέντεφ που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Την Τρίτη θα γίνει και η πρεμιέρα του πάνω ταμπλό στις γυναίκες, με την Νο1 του κόσμου Ίγκα Σφιόντεκ να αντιμετωπίζει παίκτρια από τα προκριματικά, όπως και η Ριμπάκινα, ενώ τα μεγάλα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι αυτά της Τζάσμιν Παολίνι με την Μπιάνκα Αντρέσκου και της Γέλενα Οσταπένκο με την Ναόμι Οσάκα.

Πηγή: tennis24

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This