«Τσάκωσαν» τον 66χρονο που απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον Τραμπ

«Δεν άκουσα κάτι γι’ αυτό, αλλά δεν με εκπλήσσει κι ο λόγος είναι πως θέλω να κάνω πράγματα που είναι πολύ κακά για τους κακούς», είπε ο μεγιστάνας

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές στην Αριζόνα στον 66χρονο που καταζητούνται καθώς είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρόναλντ Λι Σίβρουντ, κάτοικος της Αριζόνα, «εκτόξευσε» τις απειλές μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος βρισκόταν στην Κοτσίζ καθώς κάνει περιοδεία σε περιοχές κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό, στο πλαίσιο της εκστρατείας του. Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν εντάλματα που εκδόθηκαν στην πολιτεία Ουισκόνσιν, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, ο κ. Σίβρουντ έχει πλέον συλληφθεί.

«Όχι, δεν άκουσα κάτι γι’ αυτό, αλλά δεν με εκπλήσσει κι ο λόγος είναι πως θέλω να κάνω πράγματα που είναι πολύ κακά για τους κακούς», δήλωσε ο μεγιστάνας ερωτηθείς σχετικά με την απειλή εναντίον του στην Αριζόνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνονται απειλές για τη ζωή των υποψηφίων ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Στις αρχές Αυγούστου, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε κάτοικο στη Βιρτζίνια διότι απείλησε να δολοφονήσει την Κάμαλα Χάρις, τη Δημοκρατική αντιπρόεδρο και αντίπαλο του κ. Τραμπ. Τον Δεκέμβριο, κάτοικος στο Νιου Χάμσιρ συνελήφθη διότι απείλησε να δολοφονήσει υποψήφιους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Τον περασμένο μήνα, ο Ντόναλντ Τραμπ επέζησε με ελαφρύ τραύμα στο αυτί του όταν έγινε απόπειρα δολοφονίας του από νεαρό κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πενσιλβάνια. Άνδρας σκοτώθηκε και άλλοι δύο άνθρωποι από τα πυρά του δράστη, που έπεσε νεκρός από πυρά ελεύθερων σκοπευτών της Secret Service, της υπηρεσίας η οποία εγγυάται την ασφάλεια των σημαντικών πολιτικών προσωπικοτήτων στις ΗΠΑ.

Η υπηρεσία μπήκε στο μικροσκόπιο μετά την απόπειρα και η διευθύντριά της παραιτήθηκε. Παρά τις έντονες επικρίσεις εναντίον της Secret Service από μορφές και οπαδούς της παράταξής του, ο κ. Τραμπ είπε πως τρέφει «μεγάλο σεβασμό» για τους πράκτορές της και για «τη δουλειά που κάνουν», συμπληρώνοντας πως μαθαίνουν από τα λάθη τους.

Δείτε επίσης:

ΗΠΑ: Σοκαριστική δολοφονία μέρα – μεσημέρι!

Η Κάμαλα Χάρις αποδέχτηκε το χρίσμα των Δημοκρατικών και υποσχέθηκε να γίνει πρόεδρος όλων των Αμερικανών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This