Χαλκιδική: Με δικό του πραγματογνώμονα στο λούνα παρκ ο πατέρας του 19χρονου – Πειθαρχικός έλεγχος στην δήμαρχο Κασσάνδρας

Ο πατέρας είχε πει χθες ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δικαιωθεί το παιδί του

Must Read

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου Γιάννη ο οποίος έχασε την ζωή του την περασμένη Δευτέρα όταν ανέβηκε στο παιχνίδι Crazy Dance σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ώστε να βρει απαντήσεις στα αναπάντητα ακόμα ερωτήματα για τον άδικο χαμό του γιου του.

Δείτε βίντεο:




Σήμερα το μεσημέρι ο ίδιος θα μεταβεί πάλι στο λούνα παρκ. Αυτή τη φορά θα έχει μαζί του ένα πραγματογνώμονα προκειμένου να κάνει την δική του αυτοψία στον χώρο και το επικίνδυνο παιχνίδι.

Ο χαροκαμένος πατέρας επισκέφτηκε τον χώρο χθες για πρώτη φορά μετά την τραγωδία έχοντας στον πλευρό του τον 16χρονο γιο του που ήταν εκεί το βράδυ της Δευτέρας και είδε τον αδελφό του να σκοτώνεται.

Ο άντρας δεν άντεξε και «λύγισε» ξεσπώντας σε κλάματα όπως μαρτυρούν φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον ανήλικο να τον αγκαλιάζει και να τον παρηγορεί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σε πειθαρχικό έλεγχο η δήμαρχος Κασσάνδρας

Την ίδια στιγμή, η δήμαρχος Κασσάνδρας υποβάλλεται σε πειθαρχικό έλεγχο. Μέχρι σήμερα καλείται να παραδώσει έγγραφο στο οποίο πρέπει να περιγράψει και να εξηγήσει το περιστατικό. Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να κληθεί σε απολογία. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ασκηθούν και πειθαρχικές διώξεις.

Δείτε βίντεο:




«Θα προσπαθήσω να βρω μόνος μου τη λύση εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη» δήλωσε χθες μιλώντας στο mega ενώ διερωτήθηκε για τον χειριστή του παιχνιδιού που αφέθηκε ελεύθερος: «Πώς ο εισαγγελέας ένα άτομο φυγόποινο το άφησε να φύγει χωρίς  περιοριστικούς όρους;».

Όπως περιέγραψε ο πατέρας, η οικογένειά του βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Δεν υπάρχουν λόγια, το 13χρονο έχει να κοιμηθεί 3 μέρες, κλαίει στην αγκαλιά μας και έχει στο μυαλό του την εικόνα του αδερφού του να πέφτει μπροστά του. Η οικογένεια και αυτό το σπίτι έκλεισε. Ήταν μια πολύ δεμένη οικογένεια, το ένα μεγάλωνε το άλλο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το παλικάρι μου έφυγε».

Και συνέχισε: «Από μικρά παιδιά αγωνιζόμαστε, να κάνουμε μια οικογένεια, δεν μπορεί ο καθένας που έχει βλέψεις να λειτουργεί με ανευθυνότητα. Αν δεν μπορεί η δήμαρχος, αν δεν έχει προσωπικό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά. Ας είχε παραιτηθεί, ας μην αναλάμβανε αυτή τη θέση. Τι με ενδιαφέρουν όλα αυτά;»




«Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει. Δεν είναι ένα κουμπί, ο πόνος είναι για τέσσερις ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι ήμασταν πέντε και τώρα είμαστε τέσσερις, και δεν έγινε τίποτα γιατί είμαστε παρεάκι. Ζω 25 χρόνια στην Αθήνα, τα παιδιά μου τα μεγάλωσα κάθε Σαββατοκύριακο να πηγαίνω να τα βλέπω» είπε συντετριμμένος.

Δείτε επίσης:

Χαλκιδική: Πρώην εργαζόμενος λούνα παρκ: «Τα παιχνίδια ήταν κλεμμένα από σκραπ!» – Είχαν τραυματιστεί και άλλα παιδιά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ρωτά ο τραγικός πατέρας: «Πώς ο εισαγγελέας ένα άτομο φυγόποινο το άφησε να φύγει χωρίς περιοριστικούς όρους;»

    Μήπως γιατί έχει και άλλες τέτοιες “επιχειρήσεις” και μεγάλα έσοδα;

    Πολύ σωστά το έθεσε ο πατέρας για τη δήμαρχο Κασσάνδρας. Ε, μα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This