«Πετάει» η Ελλάδα με Μητσοτάκη! Τι όχι; Αφού το λέει ο Άδωνις

Επίθεση κατά του ΚΕΠΕ: «Την πενταετία του Κυριάκου Μητσοτάκη το μέσο εισόδημα στην Ελλάδα αυξήθηκε και όχι η Ελλάδα δεν έχει μικρότερο εισόδημα από τη Βουλγαρία»!

Must Read

Συνεχίζονται οι περιοδείες του κυβερνητικού θιάσου, ο οποίος βρίσκει φιλόξενη «στέγη» στα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία προβάλλουν και καταπίνουν αμάσητο όλον τον προκλητικό, αλαζονικό και διαστρεβλωτικό οχετό που πλημμυρίζει οθόνες και μικρόφωνα.

Όπως αυτόν: «Γιατί οι Έλληνες σήμερα περνάνε καλύτερα από το 2019. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και την πενταετία του Κυριάκου Μητσοτάκη το μέσο εισόδημα στην Ελλάδα αυξήθηκε και όχι η Ελλάδα δεν έχει μικρότερο εισόδημα από τη Βουλγαρία».

Ο αρχιφανφαρόνος σανοπώλης Άδωνις Γεωργιάδης έπιασε στασίδι στον ΣΚΑΪ και με ένα από τα γνωστά του παραληρήματα, προσπάθησε να πείσει ότι η Ελλάδα δεν είναι στον πάτο της Ευρώπης και ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο υπηρετεί, καλύπτει και «ξεπλένει», δεν έχει διαλύσει την οικονομία.

Αυτό το έκανε η «ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς», κατά τον Υπουργό Υγείας, καθώς η Αριστερά «έφερε την Ελλάδα στη χρεοκοπία»!

Ενώ με αναίσχυντο τρόπο και εν μέσω τσιρίδων, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε πιθανόν και μια προσωπική διαπίστωση (αυτό έμεινε… αδιευκρίνιστο): «Όσο απομακρυνόμαστε από την Αριστερά, τόσο πλουσιότεροι θα γινόμαστε. Δόξα τω Θεώ!»

Να όμως που εκτός από το ΚΕΠΕ που διαλύει τα κυβερνητικά παραμυθάκια, με τον Υπουργό Υγείας να υποστηρίζει ότι πρόκειται για «νέο ψεύδος» (!!!), υπάρχει και ο ΟΟΣΑ, η πρόσφατη έκθεση του οποίου διαψεύδει πανηγυρικά τον Άδωνι Γεωργιάδη στο θέμα των μισθών και αναδεικνύει τη «φαβελοποίηση» της Ελλάδας.

Εκτός και αν έχει συνωμοτήσει όλο το σύμπαν κατά της θεόσταλτης Κυβέρνησης Μητσοτάκη και ουδείς αντιλαμβάνεται το μεγαλείο της και το σωτήριο σχέδιό της…

Όπως σημείωνε συγκεκριμένα η έκθεση του ΟΟΣΑ, κατά 1,86% μειώθηκε το πραγματικό εισόδημα των νοικοκυριών στην Ελλάδα στο α΄ τρίμηνο του 2024 σε σχέση με το δ’ τρίμηνο του 2023 και κατά 1,5% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2023. Συνολικά, σε όλες τις χώρες – μέλη του ΟΟΣΑ, το εισόδημα των νοικοκυριών αυξήθηκε κατά 0,9%.

Να σημειωθεί πως η Ελλάδα, μαζί με την Αυστρία (-2% μεταξύ 2023 και 2024) ήταν η μοναδική χώρα μεταξύ των μελών του ΟΟΣΑ, στην οποία σημειώθηκε μείωση του πραγματικού εισοδήματος των νοικοκυριών.

Ωστόσο, η Ελλάδα, βρίσκεται πολύ κάτω από μέσο όρο του εισοδήματος του χωρών – μελών του ΟΟΣΑ (καταλαμβάνοντας μάλιστα την τελευταία θέση της κατάταξης) με το σχετικό δείκτη να ανέρχεται στις 79,65 μονάδες, ενώ ο μέσος δείκτης του ΟΟΣΑ στις 122 μονάδες.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτοι πουτοκαν το σφαλμα, και τον ψηφισαν, φοβουνται να βγουν διοτι αν βγουν, πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους.
    πρεπει να αντμετωπισουν τους δαιμονες τους.
    και αυτο δεν το θελουν με τιποτα, διοτι δεν εχουν μαθει να ζηταν συγνωμη, ουτε απο τους εαυτους τους.
    για τοσο κομπλεξικους μιλαμε.

    ετσι ειναι.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΑ Τ4ΡΩΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.!!

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο, ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΧΑΖΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ.!!

    ενω ο καθενας κυνηγαει με τις κλωτσιες τον σκιτζη γιατρο, τον χασοδικη δικηγορο, τον ασχετο υδραυλικο η τον σαπιοχασαπη, κ.ο.κ, αντιθετως ανεβαζει καθε 3 η 4 χρονια, με επευφημιες, στους επτα ουρανους, τον οποιοδηποτε γελοιο, απατεωνα η βαλτο, που, ενω απετυχε παταγωδως στη ζωη η στην πολιτικη, εχει το θρασος να ζηταει ξανα και ξανα την ψηφο του.

    τον καθε εκ πεποιθησεως αεργο, για να “σιαξει”, λεει, την εργασια στη χωρα.!!

  2. …Μια συμμορία,μια εγκληματική οργάνωση κυβερνά αυτόν τον τόπο,με αρχηγό τον προδότη Μητσοθάφτη,ολοι στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία κατά της χώρας..

  3. Δε θέλατε Τσίπρα όμως.

    Θέλατε τους μαφιόζους Νεοδημοκράτες και τον Αρχινονό Κυριάκο με το σιδερωμενο.πουκσμισο.

    Λουστείτε τα τώρα. Να δουλεύετε 18 ώρες τη μερα χωρίς ρεπό. Να σας πάρουν τα σπίτια. Να έχετε 20 ευρώ στην τράπεζα. Να γίνετε ζητιάνοι και πουτάνες για να ταϊζετε τα παιδιά σας, πανύβλακες. Να κάνετε διακοπές στα τσιμέντα της Αθήνας μαζί με τα Πακίνια και τα πρεζάκια. Να τρώτε ρύζι το Πάσχα και φασόλια τα Χριστούγεννα. Να δω πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμη….

    Λουστείτε τα.

    Δε σας φταίει κανείς που είστε ηλίθιοι εντελώς.

  4. Ναι περνάμε καλύτερα!!! Το 2019 είχα μιά εργασία ,το 2024 εργάζομαι σε 2 επιχειρήσεις ,πρωί και βράδυ(νομότυπα βέβαια με ένσημα)!!! Περνάω φανταστικά καλύτερα ,ευτυχώς υπάρχει το Σ/ Κ για ξεκούραση από την ταλαιπωρία,αλλά όπως οδεύετε εσείς τα πράγματα ,με βλέπω να εργάζομαι και το σαββατοκύριακο….
    Παλιοχαμούρα, τεμπέλη,ανεπάγγελτε ,πατριδοκάπηλε ,κωλοτούμπα ,ψευτοπατριώτη ,κερατά πολιτικάντη…..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This