Χανιά: Ζούσε μόνος του και γυρνούσε από γλέντι ο 33χρονος που σκοτώθηκε – 40 νεκροί σε τροχαία στην Κρήτη το 2024!

Συγγενείς και φίλοι του αφήνουν ένα λουλούδι στο σημείο που χάθηκε...

Must Read

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως από το σημείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 33χρονος μοτοσικλετιστής τα ξημερώματα στα Χανιά της Κρήτης.

Όπως φαίνεται κάτω από μια κολώνα φωτισμού στον δρόμο που οδηγεί από τον Αλικιανό στον Βατόλακκο έχουν απομείνει μόνο τα άσπρα παπούτσια του νεαρού ο οποίος έφυγε από την ζωή όταν η μηχανή που οδηγούσε έφυγε εκτός πορείας και έπεσε στην τσιμεντένια κολώνα.

Δείτε βίντεο:




Ο άτυχος νέος ζούσε ολομόναχος στον Βατόλλακο αφού ο αδελφός του έμενε στο εξωτερικό και σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε σπίτι του ύστερα από γλέντι στο οποίο είχε παραβρεθεί σε φιλικό σπίτι. Κανείς δεν περίμενε πως μετά την χαρά θα ερχόταν η απόλυτη θλίψη…

Ο τόπος του δυστυχήματος έχει γεμίσει με λουλούδια από συγγενείς και φίλους του που δεν πιστεύουν ότι έφυγε τόσο απροσδόκητα ο 33χρονος που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία ενώ οι κάτοικοι τον χαρακτήριζαν ως φιλότιμο και εργατικό παιδί.

Το χρονικό

Τα ξημερώματα, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Γαλατά ένας 33χρονος που κατευθυνόταν με την μηχανή του από τον Αλικιανό στον Βατόλακκο, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και έπεσε σε τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ. Αν και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ήταν αργά καθώς ο νεαρός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με  το zarpanews.gr.

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα στους δρόμους της Κρήτης έχουν βρει τον θάνατο 40 άτομα!

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στους δρόμους: «Ξεψύχησαν» συνομήλικοι μοτοσικλετιστές σε Καλύβια και Χανιά

Νεκρή 27χρονη σε τροχαίο δυστύχημα – Προσέκρουσε σε κολόνα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This