Αντιπερισπασμοί: Ποια μοίρα περιμένει τους αχρείαστους;

Must Read

Του Κώστα Πρώιμου

Σαν να μην έχουν καταλάβει τα παλληκαράκια της κυβέρνησης, την ιστορική μετάβαση που υφίσταται ο πλανήτης ολάκερος και την κρίσιμη καμπή που διανύει η χώρα μας. Και καλά όλοι αυτοί, είναι πράγματι ανόητοι. Νοήμονες δεν είναι, πλην ελαχίστων. Ο κοσμάκης όμως; Τι άλλο πρέπει να μας συμβεί για να αντιληφθούμε με ποιους έχουμε να κάνουμε; Τις προάλλες οι φλόγες έκαψαν ανθρώπους και περιουσίες λίγα χιλιόμετρα έξω από την Ομόνοια. Στα Τέμπη προ δύο ετών εξαΰλωσαν τα παιδιά μας, τους συγγενείς μας και τους φίλους μας. Ποιοι; Οι ίδιοι! Οι μισθοί μας έχουν πιάσει τον πάτο της Ε.Ε ομοίως και το επίπεδο διαβίωσής μας. Είναι πλέον άθλιο.

Όταν έχεις λύσει το βιοποριστικό ακόμη και για τα δισέγγονά σου, περιβάλλεσαι από ιδιωτικό στρατό προστασίας και ένα σωρό βαστάζους και κάθε λεπτό με ένα σου νεύμα ή τηλεφώνημα επηρεάζεις τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σκοτίστηκες και για τις φλόγες, χέστηκες και για τα κωλοτρένα, πόσο μάλλον για τους δεκάδες νεκρούς που αναφέρθηκαν. Και με το δίκιο σου. Αφού τα υπόλοιπα εν δυνάμει θύματα της εγκληματικής σου διακυβέρνησης σου έδωσαν αβίαστα συγχωροχάρτι της τάξεως του 41% το οποίο σου επιτρέπει πολιτικά να χαμογελάς απέναντι σε όλες τις προκλήσεις…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This