Δήμος Κασσάνδρας – Τροχαία

Must Read

Χίλια μπράβο στον Δήμο Κασσάνδρας, που με ομόφωνη απόφαση  έβαλε οριστικό λουκέτο (και όχι κλείσιμο… δύο ωρών, όπως αλλού…) στο beach bar Achinos, στη Χανιώτη, μετά τα αιματηρά επεισόδια  μεταξύ Βουλγάρων -και όχι μόνο-  θαμώνων. Η  τόσο κεραυνοβόλος ενέργεια του δήμου δείχνει ότι είχε ράμματα για τη γούνα του συγκεκριμένου κέντρου. Και πάλι μπράβο. Βέβαια, ακολούθησε η ιστορία με τις ευθύνες του δήμου για το δυστύχημα στο λούνα παρκ, αλλά αυτό είναι άλλη… ιστορία. Από την άλλη, πολύ ανησυχητική είναι η πλέον αλματώδης αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων στους ελληνικούς δρόμους. Καθημερινώς θρηνούμε 2-3 κυρίως νεαρά άτομα, με σχεδόν αποκλειστικό αίτιο την υπερβολική ταχύτητα. Εντάξει, οι νεαροί τρέχουν. Αλλά μήπως βρίσκουν και τα κάνουν; Διότι βλέπετε εσείς πουθενά αστυνόμευση; Βλέπετε να την έχουν στήσει στις εθνικές οδούς περιπολικά και να κάνουν ελέγχους; Το μόνο που βλέπουμε, και μάλιστα κάθε λίγα χιλιόμετρα, είναι οι… σταθμοί διοδίων. Τα ραντάρ ελέγχου κυκλοφορίας, άραγε, λειτουργούν; Η παντελής, λοιπόν, έλλειψη ελέγχου οδηγεί στην ασύδοτη οδήγηση και στην εξ αυτής πρόκληση σοβαρών δυστυχημάτων. Ας το δούμε (και αυτό), κύριε Χρυσοχοΐδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρατούμενοι μέλη του ISIS σκότωσαν φρουρό και κρατούν ομήρους σε φυλακή της Ρωσίας

Εξέγερση από μαχητές του ISIS σε φυλακή της Περιφέρειας του Βόλγκογκραντ στην Ρωσία σημειώθηκε την Παρασκευή με θύμα έναν...

More Articles Like This