Άνδρος: 21χρονος σκοτώθηκε όταν η «γουρούνα» που οδηγούσε ο πατέρας του έπεσε σε γκρεμό

Must Read

Μια οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην Άνδρο, όταν η «γουρούνα» που οδηγούσε ένας 51χρονος με συνεπιβάτη τον 21χρονο γιο του, έπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το θανατηφόρο αυτό τροχαίο σημειώθηκε στο Στιβάρι Μπατσίου, όταν το ενοικιαζόμενο τετράτροχο εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα πατέρας και γιος να βρεθούν στο κενό από ύψος πέντε μέτρων. Η κινητοποίηση των τοπικών Αρχών ήταν άμεση, με δυο οχήματα της Πυροσβεστικής να φτάνουν επί τόπου με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι και ανέσυραν τους δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ανδρου.

Κατόπιν ειδοποιήθηκε ελικόπτερο για επείγουσα αεροδιακομιδή του 21χρονου που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Δυστυχώς, το εν λόγω σχέδιο ναυάγησε, καθώς ο νεαρός δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι δρόμοι στην Άνδρο είναι σαν το τρενάκι του τρόμου!! Γεμάτοι επικίνδυνες στροφές. Οι ιθύνοντες τόσα χρόνια έπρεπε να είχαν μεριμνήσει, να υπάρχουν παντού προστατευτικές μπάρες και φωτισμός τη νύχτα!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This