Μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο στη Νότια Κορέα οδήγησε στο θάνατο τουλάχιστον 7 άτομα

Δύο εξ αυτών σκοτώθηκαν πηδώντας στο κενό, για να γλιτώσουν από τις φλόγες

Must Read

Τραγικό θάνατο βρήκαν τουλάχιστον επτά άτομα, όταν προκλήθηκε πυρκαγιά σε πολυώροφο ξενοδοχείο στη Νότια Κορέα, με δύο από αυτά να σκοτώνονται πηδώντας στο κενό για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, η φονική φωτιά ξέσπασε χθες Πέμπτη στις 19:40 (τοπική ώρα – 13:40 ώρα Ελλάδας), στον όγδοο όροφο δεκαώροφου ξενοδοχείου στην Bucheon, στα δυτικά της πρωτεύουσας Σεούλ, και κατά τη διάρκειά της τραυματίστηκαν ακόμη 12 άτομα που βρίσκονταν εντός του, με την Πυροσβεστική να ανακοινώνει σήμερα πως η κατάσβεση διήρκεσε τουλάχιστον δύο ώρες.

Όπως μετέδωσε το νοτιοκορεατικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, στη φωτιά επιχείρησαν 160 πυροσβέστες με 70 οχήματα, με τους επτά πολίτες που έχασαν τη ζωή τους να είναι στην πλειονότητά τους πελάτες του ξενοδοχείου, ενώ, σύμφωνα με αξιωματικό της Πυροσβεστικής της Bucheon, από τους 12 τραυματίες που διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής, οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές διενεργούν έρευνα για να εξακριβώσουν την αιτία της φονικής πυρκαγιάς, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν υπήρχαν ψεκαστήρες νερού στα ταβάνια του ξενοδοχείου, καθώς, το 2003 που ολοκληρωνόταν η ανέγερσή του, δεν ήταν υποχρεωτική η εγκατάσταση τέτοιου συστήματος πυρόσβεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This