«Από τη ΔΕΗ είμαστε» – Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των μελών της σπείρας που «έγδυνε» γεροντάκια

Έπειθαν τους ηλικιωμένους να τους ανοίξουν την πόρτα, λέγοντας ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ

Must Read

Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. πιάστηκε σπείρα που χρησιμοποιούσε την πρόφαση ότι κάνει μετρήσεις για εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για να κατακλέψει ηλικιωμένους.

Οι κατηγορούμενοι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δρούσαν από τον Ιούνιο του 2024, και αφού εντόπιζαν τα θύματά τους την ώρα που εκείνα επέστρεφαν στα σπίτια τους, στη συνέχεια προσποιούνταν ότι ήταν υπάλληλοι της ΔΕΗ και τους έπειθαν να τους ανοίξουν την πόρτα.

ΜΟΥΣΤΑΦΑ Αντώνης του Χρυσοβαλάντη και της Ιωάννας, γεννηθέντα την 28-1-2002 στην Αθήνα,

Επέλεγαν κυρίως ηλικιωμένα άτομα, τα οποία φρόντιζαν να απασχολούν, όταν τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας έμπαιναν στο σπίτι και έκλεβαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ Κωνσταντίνος του Παναγιώτη και της Δωροθέας, γεννηθέντα την 21-1-1989 στην Αθήνα.

Μάλιστα έπειθαν τους ηλικιωμένους να τυλίγουν χρηματικά ποσά και κοσμήματα σε αλουμινόχαρτο, ώστε να τα «προστατεύσουν» από τις επικείμενες εργασίες και στη συνέχεια τα αφαιρούσαν!

ΡΑΜΜΟΣ Κωνσταντίνο- Μάριο του Κυριάκου και της Αντωνίας, γεννηθέντα την 19-6-1988 στην Αθήνα,

Από τη μέχρι στιγμή προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί -8- περιπτώσεις κλοπών από οικίες ηλικιωμένων στις περιοχές της Γλυφάδας, της Βουλιαγμένης και της Βούλας. Η έρευνα για την εξακρίβωση του πλήρους εύρους της εγκληματικής τους δραστηριότητας συνεχίζεται.

ΑΛΚΟΣ Γεώργιος του Ιωάννη και της Αρετής γεννηθέντα 15-3-1984 στα Άνω Λιόσια Φυλής Αττικής

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση και δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων, που έχουν τελεστεί από τους κατηγορουμένους και τους συναυτουργούς τους σε βάρος και άλλων θυμάτων, την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας καθώς και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920/933 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πέρυσι πάλι τέτοια εποχή άλλη μιά αλλοδαπή συμμορία έκανε ακριβώς το ίδιο;..
    ..
    Και πρόπερσι πάλι,μια άλλη αλλοδαπή συμμορία,που έκανε πάλι το ίδιο.
    ..
    Τί διάολο..
    ..
    Η´λούπα ρεπορτάζ είναι,ή κάποιο κοπρόσκυλο απ τα υψηλά στελέχη της δεη,βοηθάει επιχειρησιακώς καταναλωτές,αλλοδαπούς, ανέργους κ εθνική οικονομία ταυτόχρονα,ή
    κανά φέικ νιούζ γι αναβάθμιση τιμολογίων από σεπτέμβρη..

  2. Ηλιοκαμμενοι και μαυριδεροι από τη σκληρή δουλειά μέσα στον ήλιο. Γύφτοι τα τρωκτικά της χώρας. Άχρηστα όντα που ζούνε εις βάρος των υπολοίπων, με τα επιδόματα και παρανομίες. Δεν θέλουν να ενταχθούν στη κοινωνία, και ζούνε παρασιτικά, έχοντας την ανοχή από όλες τις κυβερνήσεις. Στις περιοχές που ζούνε πέραν της υποβάθμισης της βρωμιάς και της δυσωδίας που επικρατεί έχουν δημιουργήσει άβατο που η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κλοπιμαίων πάει στο φουλ. Θα βρεθεί άραγε κάποιος που θα βάλει τέλος στην γυφτιά?

  3. Γ@μημένοι κωλόγυφτοι. Μαζί με τους φονιάδες Αλβανούς, αποτελούν τα σκουπίδια της Ελληνικής κοινωνίας. Γύφτοι και Αλβανοί, είναι τα ίδια ακριβώς σκατά.

  4. Αυτά τα μουνόπ@να, οι μπάσταρδοι, οι γύφτοι, την πέφτουν σε γέρους και γριές. Μαχαίρι και λεπίδι στους κωλόγυφτους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This