Πομάσκι για Τεντόγλου: «Εκεί που λυγίζουν τα γόνατα, ο Μίλτος εκτελεί»

«Γι΄ αυτό έχουν μείνει στην ιστορία λίγοι αθλητές»

Must Read

Στον δικτυακό τόπο του ΣΕΓΑΣ έδωσε την Παρασκευή συνένευξη ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι. Μεταξύ άλλων, είπε για τον δις χρυσό Ολυμπιονίκη: «Το τελευταίο άλμα είναι προσωπικό! Είναι δικό του! Εκεί που λυγίζουν τα γόνατα, ο Μίλτος εκτελεί! Γι’ αυτό έχουν μείνει στην ιστορία λίγοι αθλητές. Κανένας δεν θέλει να βαρέσει το τελευταίο πέναλτι, ο Μίλτος δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό!».

Ο Πομάσκι μίλησε μετά την νίκη του Έλληνα πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος στο Diamond Leauge της Λωζάνης, με 8,06μ. στην 6η και τελευταία προσπάθειά του. Ο ίδιος ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του στην μεικτή ζώνη αναφέρθηκε στο σερί του για περισσότερο από 2 χρόνια, που δεν έχει πηδήξει λιγότερο από 8 μέτρα.

Η συνέντευξη Πομάσκι στο ΣΕΓΑΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This