Ιταλία: «Ήθελα να τελειώσουν τα βάσανά τους» – 48χρονος «φροντιστής» ομολόγησε δολοφονίες τεσσάρων ηλικιωμένων

«Θέλω κάποιος να με συλλάβει. Συνεχίζοντας να εργάζομαι, πιθανόν θα το έκανα ξανά», είπε, σύμφωνα με την Corriere della Sera

Must Read

Υπόθεση σοκ! Ένας 48χρονος Ιταλός κατηγορείται για τον φόνο τεσσάρων ηλικιωμένων, τους οποίους… φρόντιζε κατ’ οίκον, τα τελευταία 10 χρόνια, γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ!

Ο Μάριο Εουτίτσια, ηλικίας 48 ετών, παρουσιάστηκε σε σταθμό καραμπινιέρι στην Καζέρτα, στη νότια Ιταλία, υποστηρίζοντας ότι ευθύνεται για τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, τους οποίους υποτίθεται φρόντιζε. Φρίκη…

«Θέλω κάποιος να με συλλάβει. Συνεχίζοντας να εργάζομαι, πιθανόν θα το έκανα ξανά», είπε, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Corriere della Sera. «Ήθελα να βάλω τέλος στα βάσανά τους», ξεστόμισε επίσης, σύμφωνα με τον ιστότοπο της La Repubblica.

Ο δράστης ήταν κατ’ οίκον φροντιστής. Ναπολιτάνος, με καταγωγή από την περιοχή Μανταλένα, αλλά σύχναζε εδώ και καιρό στην περιοχή της Καζέρτα και τον τελευταίο καιρό άστεγος.

Όπως γράφει η Corriere, οι τέσσερις ηλικιωμένοι έπασχαν όλοι από καρκίνο και ο Εουτίτσια τούς σκότωσε, αυξάνοντας την δόση των φαρμάκων που λάμβαναν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για τον πόνο.

Δύο από τα θύματά του ταυτοποιήθηκαν, ένας 95χρονος που πέθανε τον περασμένο Μάρτιο και ένας 88χρονος που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2023, των οποίων οι θάνατοι δεν θεωρήθηκαν ύποπτοι, δεδομένης της κατάστασης της υγείας τους. Οι άλλοι δύο θάνατοι, για τους οποίους κατηγορείται, συνέβησαν το 2014 στην πόλη Λατίνα, σε κοντινή απόσταση από την Ρώμη, όμως τα θύματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στη φυλακή Francesco Uccella στη Santa Maria Capua Vetere και τώρα βρίσκεται στη διάθεση της δικαστικής αρχής που κανόνισε τους πρώτους ελέγχους στις καταθέσεις του άνδρα. Ο 48χρονος εμφανίστηκε συνεργάσιμος παρουσία της εισαγγελέως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This