«Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πρωτοπόρο»: Επιστολή Διαμαντοπούλου για να πείσει βουλευτές και ευρωβουλευτές να την ψηφίσουν

Ξεδίπλωσε και το... όραμά της

Must Read

Με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ να πλησιάζουν, η υποψήφια για πρόεδρος Άννα Διαμαντοπούλου έστειλε επιστολή στους βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ και σε όσους ήταν υποψήφιοι στις Εθνικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές, για να τους πείσει πως πρέπει να την ψηφίσουν.

Σε αυτήν διαφημίζει την πολιτική διαδρομή της, τονίζοντας ότι ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός στη διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού του κόμματος.

Όπως αναφέρει: «Απευθύνομαι σε σας, στην κάθε μία και κάθε έναν προσωπικά, που έχετε βιώσει πρόσφατα την άμιλλα ή τον ανταγωνισμό στον αγώνα για να πεισθεί να στηρίξει τις πολιτικές σου απόψεις και θέσεις. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει η αντιπαλότητα με τον απέναντι ή τον διπλανό μου, αλλά πάντα είχα σύμμαχο μου την σαφήνεια των θέσεων και των πολιτικών μου επιλογών, και πάντα πίστευα στην καθαρότητα των εσωκομματικών διαδικασιών.

Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μαζί ευκαιρίες ανάλογες με αυτές που εγώ είχα την τύχη να βρω στην πολιτική μου διαδρομή.

Στη μάχη για την εκλογή νέου/νέας Προέδρου που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο δικός σας ρόλος είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Η σχετικά πρόσφατη αγωνιστική σας παρουσία και επαφή με τους πολίτες βοηθά στο να διασφαλισθεί ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, ενότητας και σεβασμού στις διαχρονικές αξίες του ΠΑΣΟΚ».

Η Άννα Διαμαντοπούλου σημειώνει ακόμη ότι «ο αγώνας αυτός που κάνουμε είναι συλλογικός και είναι για το ΠΑΣΟΚ και για τη Χώρα. Το ΠΑΣΟΚ πάντα ήταν πρωτοπόρο και ήταν αυτό που άνοιξε τον δρόμο για την εκλογή του Προέδρου από τη βάση της κοινωνίας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σήμερα πρέπει να επιβεβαιώσει και πάλι το μήνυμα ότι προχωρά σε μια νέα ηγεσία που θα έχει όραμα, σχέδιο, δυναμική και αντανακλαστικά εξουσίας για τη νέα εποχή».

Ενώ ξεδιπλώνει και το όραμά της: «Το όραμα μου για το “Μεγάλο και Κυβερνών ΠΑΣΟΚ” απαιτεί την ενότητα όλων μας, το σεβασμό και την ανάδειξη των θεσμών ως βασικό πυρήνα της ιδεολογικής και αξιακής μας ταυτότητας και αναλαμβάνω την ευθύνη να το κάνω πράξη μέσα από έναν όμορφο και πολιτισμένο αγώνα ανταλλαγής θέσεων και απόψεων με τους συνυποψήφιους μου, αλλά και με όλους εσάς που αποτελείτε το βασικό πυλώνα της υποστήριξης των θέσεων του κινήματος στην κοινωνία.

Στόχος είναι να απαντήσουμε επί της ουσίας στους προβληματισμούς κάθε πολίτη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, για να ξαναβρεθούμε με όλους που συμπορευτήκαμε και συμμεριζόμαστε κοινές αγωνίες και απόψεις και όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το όραμα μας.

Σε αυτή την κατεύθυνση ζητώ και τη δική σας πολύτιμη συμβολή και υποστήριξη. Καλό αγώνα!!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. -Αυγερινός Σπύρος – Ταμίας και αναπλ γραμματέας οικονομ ΠΑΣΟΚ / “δεν παρέλαβα φράγκο απο τον Τσουκάτο”
    – Βίος Στέλιος (Χιώτης) δεξί χέρι Τσουκάτου
    – Βόγιας M. (επισης Χιώτης και ανιψιός του Βίου / αποδέκτης και δικαιούχος “transfer” λογαριασμών
    – Γενναίος Γ. αποδέκτης Τσουκάτειων εμβασμάτων
    – Μαντάς Αριστ. / σύμβουλος Τ. Μαντέλη
    – Μαντέλης Tάσος /ΥΠ/ΜΕΤΑΦ / διευθετήσεις εμβασμάτων SIEMENS
    – Παπαχρήστου Δήμητρα / Ταμίας και υπάλληλος οικονομικου του ΠΑΣΟΚ
    – Πιταούλης Ηλίας (επίσης Χιώτης) / κατόχος λογαριασμού στην τράπεζα ΑΒΝ AMRO του Ρότερνταμ που κάρφωσε τον Τσουκάτο
    – Ράμμος Θ. / δικαιούχος δύο λογαριασμών της ΒΝΡ Paribas της Γενεύης, εισροής εβασμάτων SIEMENS
    – Μάτι & Ρόζος / εισπράκτορες
    – Ρόκος Α / Δικαιούχος υπουργικού λογαριασμού χρημάτων απο Siemens
    – Σημίτης Κ. ο άνθρωπος έβλεπε τις μίζες να περνούν
    – Σκαρπέλης Γ / γενικός διευθυντής ΟΤΕ το 1998
    – Σουμάκης Σταύρος / γραμματέας Οικον του τότε ΠΑΣΟΚ
    – Τσουκάτος Θεόδωρος / πρώην σύμβουλος “δεξί χέρι” Σημίτη, ο άλλοτε κραταιός «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ”, “Εγώ τα λεφτά τα έδωσα όλα στον ταμία του κόμματος”
    – Τυρογαλάς Βασ / νόμιμος εκπρόσωπος της «Martechnik Bunkering LTD / μεταβίβαση μεγάλων χρηματικών ποσών από δύο άλλες εταιρείες, την Placid Blue και τη Fairways
    – Χριστοφοράκος Μιχάλης / διευθυντικό στέλεχος της Siemens, του Πασοκ και πάσης Ελλάδος.

  2. Το ΠΑΣΟΚ Αννούλα ήταν πάντα πρωτοπόρο, στις μίζες, στη δημιουργική λογιστική και στο καταραμένο χρέος ! Το ΠΑΣΟΚ Αννούλα ήταν πάντα πρωτοπόρο, στις μίζες, στη δημιουργική λογιστική και στο καταραμένο χρέος !

    1988 – Ο Ανδρέας Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο:

    Αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω και εσάς και τον Ελληνικό λαό για την οικονομική κατάσταση και την πορεία της χώρας μας.

    “Kαταναλίσκουμε περισσότερα απο όσα παράγουμε και αν δεν περιορίσουμε δραστικά το χρέος αυτό θα αφανίσει την χώρα”

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This