Superleague (2η αγ.): ΑΕΚ-Λαμία, Πανσερραϊκός-Αρης και ΟΦΗ-Ατρόμητος στο σημερινό πρόγραμμα

Τρία ματς διεξάγονται αύριο και ένα την Δευτέρα

Must Read

Συνέχεια στην δράση στην Σούπερ Λίγκα σήμερα, με τρία ματς να διεξάγονται για την 2η αγωνιστική. Αύριο παζουν: Αστέρας Τρίπολης-Βόλος, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός. Την Δευτέρα: Ολυμπιακός-Καλλιθέα.

Όσον αφορά τα αποψινά, η ΑΕΚ περιμένει (21.30) την Λαμία (προέρχεται από διπλό επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο) στην Opap Arena. H Ένωση θα έχει κόσμο στις εξέδρες (αφού στην νικηφόρα πρεμιέρα με τον ΟΦΗ υπήρχε η τιμωρία έδρας) και ψάχνει το 2/2.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Κοϊτά, Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία.

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Αντράντε, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Οικονόμου (Αχαΐας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου).

Σε μία γειτονική δοκιμασία επί μακεδονικού εδάφους (20.00) ο Πανσερραϊκός (που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ) φιλοξενεί τον Αρη. Οι Θεσσαλονικείς (προέρχονται από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο) δεν θα παραταχθούν μόνοι στις Σέρρες, καθώς, θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 2.000 φιλάθλους.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι – Δεληγιαννίδης, Χαντάκιας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης – Λιάσος, Στάικος – Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Τόμας – Μπεντακόρ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Μάγιο, Μπράμπετς, Ροζ, Φρίντεκ – Μοντσού, Νταρίντα – Ντιαντί, Σαβέιρο, Μανού Γκαρθία – Μορόν.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Αρμακόλας

4ος Βοηθός: Τσιάρας

VAR: Κουμπαράκης, AVAR: Κόλλιας.

 

Στο Ηράκλειο (19.30) και στο Γεντί Κουλέ παίζουν ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο. Οι Κρητικοί προέρχονται από την ήττα με την ΑΕΚ και οι Περιστεριώτες από την ισοπαλία με τον Άρη.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος – Γκονζάλεθ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης – Καραχάλιος, Γκαγιέγκος – Σενγκέλια, Μπάκιτς, Ριέρα – Ισέκα.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ – Κίνι, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Αθανασίου – Μπάκου, Έντερ, Μίχορλ, Ουάρντα – Φαν Βέερτ, Καρλίτος.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος
Α’ Βοηθός: Χρήστος Κορώνας
Β’ Βοηθός: Πέτρος Πάτρας
4ος διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης
VAR: Βασίλειος Φωτιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This