Η στήριξη του Ηγέτη μας στην Τουρκία δεν είναι «προδοσία» αλλά ευγνωμοσύνη

Must Read

Ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες. Να απαντήσουμε στους λαϊκιστές και τοξικούς, που χαρακτηρίζουν τον ηγέτη – ευεργέτη μας ως «προδότη», λόγω της στάσης του έναντι της Τουρκίας, από την στιγμή μάλιστα που εξελέγη πρόεδρος της Ν.Δ., πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός.

Ο υπόκοσμος του διαδικτύου και της αντιπολίτευσης, εξυβρίζει τον κυβερνήτη μας για μία σειρά ενεργειών του, όπως η αποδοχή της κυβέρνησης της Λιβύης, η ανοχή στο τουρκολιβυκό μνημόνιο, η επιβράβευση του Τούρκου διπλωμάτη Σινιρλίογλου ο οποίος κατέθεσε στον ΟΗΕ τις δύο επιστολές, η μία για τη γαλάζια πατρίδα και η άλλη για την αμφισβήτηση της Ελληνικότητα των νησιών του Αιγαίου, προτείνοντας τον για την ανώτατη θέση στον ΟΑΣΕ, για την ακύρωση του East Med, για την ισλαμοποίηση της Αγίας Σοφίας, της Παναγίας Σουμελά και κάποιον άλλων παλαιών εκκλησιών, για το Turkaegean, για την αποδόμηση του Μενέντεζ, για την έγκριση ώστε να λήξει το Αμερικανικό εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία και οι γείτονες μας να αποκτήσουν κι αυτοί σύγχρονα F – 16, η έμπρακτη στήριξη στον δίκαιο αγώνα της Άγκυρας κατά των Κούρδων, ο αφοπλισμός των νησιών του Αιγαίου, η ξεκάθαρη στάση του κατά της επέκτασης της Αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια, η πυγμή στην Κάσο κατά της ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου που είχε υπογράψει ο Δένδιας χωρίς να ρωτήσει κανέναν, οι έρευνες του Όρουτς Ρέις, η στήριξη στους Τούρκους αλιείς που ψαρεύουν πλέον μέχρι τις ξαπλώστρες της Χαλκιδικής, η αποθέωση του Ερντογάν για τη στάση του στο μεταναστευτικό, η απαγόρευση αναχαίτισης των τουρκικών αεροσκαφών επανδρωμένων και μη που εισέρχονται στο ελληνικό FIR, η ήπια στάση του έναντι της Τουρκικής επέλασης σε Αλβανία και Σκόπια, η σκοποβολή Τούρκων στρατοχωροφυλάκων σε κορμιά Ελλήνων συνοριοφυλάκων και άλλα πολλά.

Για αυτές τις λεπτομέρειες λοιπόν, οι παράφρονες της αντιπολίτευσης τολμούν να αμαυρώνουν το όνομα του θεοπέμπτου πρωθυπουργού μας!

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Όχι, ο Κυριάκος μας δεν είναι προδότης. Ο Κυριάκος μας είναι μπεσαλής, έχει μνήμη και κυρίως δεν είναι αχάριστος.

Η αγάπη λοιπόν που δείχνει ο κυβερνήτης μας για την Τουρκία, δεν είναι προϊόν προδοσίας, αλλά βαθύτατης ευγνωμοσύνης.

Όταν η χούντα καταδίωκε τον αείμνηστο Κωσταντίνο Μητσοτάκη, την Μαρίκα και τον Κυριάκο ως βρέφος, η Τουρκία ήταν που έδωσε άσυλο και φυγάδευσε την οικογένεια Μητσοτάκη! Ενώ κάτι άλλοι, όπως Καραμανλής και Παπανδρέου έφευγαν σε Παρίσι και Νέα Υόρκη, η οικογένεια Μητσοτάκη δραπέτευσε στην Τουρκία με την βοήθεια του τότε Τούρκου υπουργού εξωτερικών!

Πως είναι δυνατόν ο Κυριάκος να μην εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στην χώρα που έσωσε την οικογένειά του και τον ίδιο;

Υπάρχει όμως κι άλλο ένα σημαντικό στοιχείο: Η Τουρκία είναι αυτή που έκανε τον πατέρα του, τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Ερντογάν, κατά την πρόσφατη ομιλία του για τον Σαδίκ Αχμέτ, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν άνθρωπος της Τουρκίας και αγωνίστηκε για την Τουρκία. Ήταν λοιπόν η ψήφος του Σαδίκ Αχμέτ που έκανε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και άνοιξε φυσικά τον δρόμο για την δυναστεία Μητσοτάκη, με κορωνίδα τον Κυριάκο.

Ο αξιοπρεπέστατος λοιπόν πρωθυπουργός μας, δεν «προδίδει», απλώς εκφράζει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του στην γείτονα χώρα για όλες αυτές τις σωτήριες παρεμβάσεις της.

Όσο για τα 200 εκατομμύρια € που έδωσε από το ελληνικό ταμείο ανάκαμψης σε εταιρεία συμφερόντων του Τούρκου ολιγάρχη Κοτς και αυτό ήταν μια ευγενής πράξη: Ξέρετε πόσα χρόνια γνωρίζεται και συνεργάζεται η οικογένεια Κοτς με την οικογένεια Μητσοτάκη; Ο ίδιος ο Κοτς μάλιστα ήταν αυτός που επισκέφτηκε τον Κυριάκο μας στο γραφείο του στη Βουλή λίγο πριν γίνει πρωθυπουργός. Του έφερε όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω και μπακλαβά. Να μην πάρει λοιπόν κι αυτός ένα δωράκι 200 εκατομμύρια; Τι είμαστε εμείς οι Έλληνες; Τίποτα αφιλόξενοι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. …..Αυτά να τα διαβάζουν αυτοί που ψηφίζουν μια ζωή την οικογένεια της προδοσίας,των Μητσοτάκηδων,μια ζωή δοσίλογοι και προδότες της Ελλάδας..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This