Σούπερ Λίγκα: Περιμένοντας την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Τα δύο κεκλεισμένων των θυρών ματς... βύθισαν τα εισιτήρια

Must Read

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος σημαδεύτηκε από την απουσία του κόσμου από τα γήπεδο. Αιτία οι τιμωρίες έδρας, από την περσινή περίοδο, τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της ΑΕΚ.

Μετά από αυτό λογικό ήταν να διατεθούν μόλις 16.272 εισιτήρια στους άλλους πέντε αγώνες Είναι χαρακτηριστικό ότι το ντέρμπι νεοφώτιστων Λεβαδειακός – Καλλιθέα παρακολούθησαν μόλις 738 θεατές. Την… τιμή της αγωνιστικής… έσωσαν οι 7.668 θεατές στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός και οι 5.366 στο Βόλος – Ολυμπιακός.

Στο Ατρόμητος – Άρης πήγαν 1.030 οπαδοί και των δύο ομάδων, ενώ στο Παναιτωλικός – Λαμία έδωσαν το παρόν 1.810 θεατές, αριθμός σημαντικός για βράδυ Δευτέρα.

Αυτό το τριήμερο αναμένονται περισσότερο θεατές καθώς το Big4 αγωνίζεται εντός έδρας

Η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα μπορεί να χαρακτηριστεί και… μέρα απαντήσεων. Στα ματς της πρεμιέρας μπήκαν κάποια ερωτήματα για την ετοιμότητα των ομάδων που περιμένουν απαντήσεις.

Στα σημερινά τρία ματς με τα οποία ανοίγει η αυλαία περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει ο ΟΦΗ στο κακό του ξεκίνημα κι αν ο Ατρόμητος διατηρήσει τη δυναμική που έδειξε στην πρεμιέρα.

Απαντήσεις και στο Πανσερραϊκός – Άρης με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο τις καλές περσινές εμφανίσεις. Το μας με τους Θεσσαλονικείς θα έχει ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ, τέλος, κάνει πρεμιέρα στο κοινό της αφού το ματς με τον ΟΦΗ έγινε χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας από πέρσι. Με οκτώ στα οκτώ, σε νίκες και γκολ 19-0 έχει έναν επιπλέον λόγο να συνεχίσει την παράδοση.

19:30 ΟΦΗ – Ατρόμητος (CS2)

Από διαφορετικές κατευθύνσεις έρχονται οι δύο ομάδες.

Η εμφάνιση του ΟΦΗ στην Opap Arena ήταν απογοητευτική. Ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ. Επιστρέφει στο Ηράκλειο με στόχο την επανεκκίνηση. Ντεμπούτο για το μεταγραφικό του απόκτημα, τον Λεβάν Σενγκέλια. Εκτός οι Νέιρα..

Ο Ατρόμητος μπορεί να μην νίκησε, 1-1 με τον Άρη στο Περιστέρι, αλλά έδωσε δείγματα γραφής θετικά. Στην αποστολή ο Καρλίτος, εκτός ο Τζοβάρας (τραυματίας)..

Στατιστικά: Τρεις φορές συναντήθηκαν πέρσι οι δύο ομάδες, τρεις ισοπαλίες. Με 1-1 στην κανονική περίοδο και 0-0 στα πλέι άουτ. Έχουν… μάθει να παίζουν Σάββατο, αφού μόλις μια στις δέκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους έχει γίνει Κυριακή!
Σε σύνολο 17 αναμετρήσεων ο γηπεδούχος ΟΦΗ έχει 7 νίκες, ο Ατρόμητος 2, ενώ 8 ματς έληξαν ισόπαλα. Τέρματα: 24-13

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
Βοηθοί: Χρήστος Κορώνας (Πειραιά), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)
VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), AVAR:Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)

20:00 Πανσερραϊκός – Άρης (NS Prime)

Ο Πανσερραϊκός μπορεί να μην πήρε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-3), αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις. Συνεχίζει τα δύσκολα ματς με αντίπαλο τον Άρη, αυτή τη φορά στις Σέρρες. Στην 20άδα ο Σαλίμ Φαρές (μέσος 28 χρόνων με καταγωγή από την Αλγερία και καριέρα σε ιταλικές ομάδες), τραυματίες οι Μαρίνος, Σοφιανός και Χατζηστραβός.

Ο Άρης στις Σέρρες θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του.Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς. Προηγήθηκε το 1-1 με τον Ατρόμητο. Στην αποστολή ο Πιονέ Σίστο (28 χρόνων, επιθετικός από την Ουγκάντα που αγωνιζόταν στην τουρκική Αλάνιασπορ). Εξέτισε και επιστρέφει ο Νταρίντα. Τιμωρημένοι οι Σουλεϊμάνοφ και Ζαν Ζουλ.

Στατιστικά: Ο Πανσερραϊκός διατήρησε το αήττητο στην έδρα του πέρσι. Σκορ 1-1. Είχε δυσκολέψει και στο πρώτο ματς τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Δέχτηκε γκολ στο… 90+7′!
Σε σύνολο 25 αναμετρήσεων, ο γηπεδούχος Πανσερραϊκός έχει 9 νίκες, ο Άρης 5, ενώ υπάρχουν 11 ισοπαλίες. Τέρματα: 26-19

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων)
4ος: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
VAR:Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)

21:30 ΑΕΚ – Λαμία (CS1)

Η ΑΕΚ συνεχίζει να παίζει στην Opap Arena, αλλά οι οπαδοί της έχουν… πρεμιέρα. Το ματς με τον ΟΦΗ έγινε χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα εκτός των μακροχρόνια απόντων Μπρινιόλι και Γιόνσον.
Η Λαμία «απέδρασε» με τρίποντο από το Αγρίνιο στο ματς με τον Παναιτωλικό. Απόντες οι Λέικ, Βιτλή, Νούνιες, Γκουϊντό, Ραντόνια.

Στατιστικά: Η ΑΕΚ είχε νικήσει πέρσι και στα 4 ματς που έδωσε με τη Λαμία (εντός – εκτός, κανονική περίοδο και πλέι οφ). Στο γήπεδό της έχει μόνο νίκες (8 στα 8) χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Τέρματα: 19-0.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλακίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνης), Σπήλιος Οικονόμου (Αχαΐας)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Ράινχαρντ Μπαουξμπάουμ (Αν. Αττικής).

Κυριακή 25 Αυγούστου
19:00 Αστέρας – Βόλος (NS2)
20:30 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (NS Prime)
21:00 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (CS1)

Η Βαθμολογια

 

Δευτέρα 26 Αυγούστου

20:30 Ολυμπιακός – Καλλιθέα (CS1)

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 31 Αυγούστου

19:30 Λαμία – Ολυμπιακός

20:00 Άρης – Αστέρας

22:Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός

Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου

19:00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ

19:30 Βόλος – ΟΦΗ

20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

22:00 Καλλιθέα – Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This