Το έλα να δεις και μην το μαρτυρήσεις γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ: Ante portas πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη από τον Πολάκη!

Σκηνικό διάλυσης στην Κουμουνδούρου - Στα προσεχώς: Την Τετάρτη ανοίγει η Βουλή – Τι θα κάνει η Πόπη Τσαπανίδου;

Must Read

Η εσωκομματική αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται όλο και περισσότερο στα άκρα, με το κόμμα να έχει διασπαστεί σε σημείο ολοκληρωτικής διάλυσης, με τα πάντα να μοιάζουν έτοιμα να τιναχθούν στον αέρα ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Αν μάλιστα επιβεβαιώσει την τρόπον τινά προαναγγελία του ο Παύλος Πολάκης, ότι στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μπει για τα καλά… στη ΜΕΘ, με ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας.




Ο Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο «Documento» απάντησε σε σχετική ερώτηση για τις προθέσεις του σε ότι αφορά την πρόταση μομφής:

«Οι αναγκαιότητες είναι αδήριτες και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λαό. Και ό,τι χρειάζεται να γίνει συντεταγμένα και στα όργανα».

Η διαγραφή του από την ΚΟ του κόμματος, τα όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας προ ημερών, το κλάμα της Αθηνάς Λινού, το οποίο χαρακτήρισε «στημένο» και γενικότερα η εικόνα που βγάζει ως κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που επικαλείται για τη στάση του.




«Σαφώς θα συμβάλω τα μέγιστα ώστε να διατυπωθεί μία πολιτική γραμμή που θα οδηγήσει στην πτώση του συστήματος και του καθεστώτος Μητσοτάκη…. και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτό που διατύπωσα. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει», έχει πει άλλωστε ο Παύλος Πολάκης για το από δω και πέρα.

Οι διαξιφισμοί και η ώρα της Βουλής! Τι θα κάνει η Τσαπανίδου;

Την ίδια στιγμή και ενώ το ρήγμα στο κόμμα βαθαίνει, ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο ανατροπής του και διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι «87» που… κούνησαν το μαντίλι από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και ξεσπάθωσαν εναντίον του, υποστηρίζουν ότι κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς και πως ξεφτιλίζει καθημερινά το κόμμα.




Μέσα σε όλα αυτά τα «ωραία», την Τετάρτη (28/8) ανοίγει ξανά η Βουλή.

Όπερ και σημαίνει, ότι η Πόπη Τσαπανίδου ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να ορκιστεί βουλευτής στη θέση του παραιτηθέντα Όθωνα Ηλιόπουλου.

Θα το κάνει, βάζοντας στοπ στις βλέψεις Κασσελάκη να πάρει την έδρα και να μπει στη Βουλή; Όλοι οι πληροφορίες μέχρι στιγμής, σε αυτό συγκλίνουν.

Η στενή συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα πάντως τηρεί σιγή ασυρμάτου προς το παρόν, δημιουργώντας ακόμα μια «σπαζοκεφαλιά» στην Κουμουνδούρου!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This