Χαλκιδική: Σε κλίμα οδύνης το τρισάγιο στο λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος – Νέες καταγγελίες από τον πατέρα του

Must Read

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για την κατάλληλότητα των μηχανημάτων του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής συνεχίζονται, τελέστηκε σήμερα – σε κλίμα οδύνης – το τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο συγκεκριμένο πάρκο αναψυχής την ώρα που διασκέδαζε με την οικογένειά του.

Στο τρισάγιο, που τελέστηκε με πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής, παρέστη ο πατέρας του άτυχου νεαρού στο σημείο του δυστυχήματος όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, νωρίτερα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Κοιμήσεως του Θεοτόκου, του Πευκοχωρίου, με πρωτοβουλία του ιερέα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου.




Νέες καταγγελίες από τον πατέρα του 19χρονου

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε σήμερα ο πατέρας του άτυχου 19χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.

Αμέσως μετά το τρισάγιο ανακοίνωσε ότι θα επισκεφτεί τον εισαγγελέα, στον οποίο θα καταθέσει στοιχεία για την τραγωδία και για τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και τη σχέση του με τον δήμο Κασσάνδρας.

«Έχω στα χέρια μου στοιχεία επίσημα με δημόσια έγγραφα για τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια, με απευθείας αναθέσεις», δήλωσε.




«Καίνε» οι αποκαλύψεις τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 58χρονος είχε επαγγελματική σχέση στο παρελθόν με την 76χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό, όπου το 2019 σκοτώθηκε η 14χρονη Σεράινα.

Οι δυό τους αντάλλαζαν σάπια παιχνίδια τα οποία – όπως αποδείχθηκε – ήταν άκρως επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα όσων ανέβαιναν σε αυτά. Από τα επικίνδυνα αυτά μηχανήματα εκτινάχθηκαν τόσο ο 19χρονος Γιάννης όσο και η 14χρονη Σεράινα, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του 58χρονου ιδιοκτήτη φέρεται να αποκάλυψε στην Αστυνομία ότι ο ίδιος ήταν στον χώρο την ώρα του δυστυχήματος και όχι μόνο δεν βοήθησε τον 19χρονο που εκτινάχθηκε από τις περιστρεφόμενες καρέκλες, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με τον 21χρονο χειριστή του μηχανήματος.

«Και οι δυο φύγανε και για αυτό μου κάνει εντύπωση πώς ο εισαγγελέας τοὐς άφησε και πώς ήδη δεν έχει δώσει εντολή να προσαχθούν. Δεν υπάρχει πλημμέλημα, πλημμέλημα ήταν όταν ξεκινούσε η πράξη και έγινε κακούργημα» δήλωσε ο χαροκαμένος πατέρας του 19χρονου Γιάννη.




Δείτε επίσης: Λούνα παρκ Χαλκιδική: Ανταλλαγή σάπιων παιχνιδιών με την ιδιοκτήτρια άλλου στον Αλμυρό όπου σκοτώθηκε 14χρονη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This