Ο καπετάνιος του «Saonisos» μπλεγμένος σε πολλές… «φουρτούνες»!

Must Read

Στοιχεία – σοκ αποκάλυψε η έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρου, για την υπόθεση του πλοίου SAONISOS της Saosferries, που – προ 9 ημερών – έφτασε στο Γαύριο με έντονα καιρικά φαινόμενα και με έντονο κυματισμό, με αποτέλεσμα να ανυψωθεί το μπροστινό τμήμα του καταπέλτη και να προκληθούν υλικές ζημιές σε ένα Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο επιχειρούσε να επιβιβασθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Λαμπροπούλου, η οποία έδωσε εντολή, να συλληφθεί ο καπετάνιος, όταν έφτασε στην Κάρυστο, μετά από προφορική μήνυση που υπέβαλλε εναντόν του, στο Λιμεναρχείο Άνδρου η οδηγός του ΙΧΕ που υπέστη υλικές ζημιές, διερεύνησε σε βάθος την υπόθεση.Κατά τις ίδιες πηγές, από την έρευνα, που διενήργησε η εξαίρετη εισαγγελέας αποκαλύφτηκε ότι, ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος για την υπόθεση της Ανδρου, είναι πλέον κατηγορούμενος, για παραβίαση του άρθρου 291 του Ποινικού Κώδικά για Διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών, φέρεται ότι, είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε άλλα περιστατικά διατάραξης ασφαλείας των συγκοινωνιών.

Συγκεκριμένα φέρεται υπαίτιος για προσκρούσεις σε λιμενοβραχίονες, σε πλωτές δεξαμενές, ενώ τον περασμένο Ιούνιο φέρεται ότι, είχε προσαράξει στη Φολέγανδρο,με αποτέλεσμα τότε τον τραυματισμό επιβατών.

Το περίεργο είναι ότι, παρά ταύτα, παρέμενε στη θέση του, μέχρι που συνέβη το περιστατικό με τον καταπέλτη του πλοίου στο λιμάνι της Ανδρου…

Η εισαγγελέας διενεργεί έρευνα, για όλα τα παραπάνω, ενώ παράλληλα διερευνά ένα ανεξιχνίαστο περιστατικό δολιοφθοράς σε μηχανές πλοίου!

Προσεχώς περισσότερα…

ΠΗΓΗ: “AΔΕΚΑΣΤΟΣ” στην Κυριακάτικη Δημοκρατία”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This