Η Ελένη Φουρέιρα πάντρεψε τους δύο καλούς της φίλους Παντελή Τουτουντζή και Νάσο Τσιβγούλη

Must Read

Gay γάμος σε παραλία της νότιας Κρήτης με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα. O make up artist των celebrities Παντελής Τουτουντζής παντρεύτηκε (με δόξα και τιμή!) τον άντρα της ζωής του, τον γιατρό Νάσο Τσιβγούλη, με τον οποίο είναι σε σχέση 18 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητρότητας.

Το ζευγάρι, που έχει υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην παραλία Κομμός, που βρίσκεται κοντά στα φημισμένα Μάταλα. Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει προγραμματισμένες και δύο συναυλίες στην Κρήτη (απόψε, 26/8, στα Χανιά και μεθαύριο, 28/8, στο Ηράκλειο), ταξίδεψε στη Μεγαλόνησο μερικές μέρες νωρίτερα προκειμένου να απολαύσει την προετοιμασία για τον γάμο των δύο φίλων της. Η ίδια, εξάλλου, συνδέεται ήδη μαζί τους με κουμπαριά, καθώς έχει βαφτίσει και τα δύο παιδιά τους, Αριάδνη και Αχιλλέα.

Το βράδυ της Παρασκευής η Miss «Fuego» της Eurovision γλέντησε αλά κρητικά με λαούτα και ρακές, παρέα με τους κουμπάρους της, στο μαγαζί του Σκούρβουλα στο χωριό Μοίρες, ενώ αργότερα εθεάθησαν να συνεχίζουν τη διασκέδασή τους σε άλλο στέκι της περιοχής, στον Καντιφέ του χωριού Πιτσίδια.

Ο γάμος του Παντελή και του Νάσου έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα που έπεφτε ο ήλιος, χρωματίζοντας υπέροχα τον ορίζοντα. Ντυμένοι στα λευκά, οι δυο γαμπροί έφτασαν στον Κομμό με ένα μικρό ανοιχτό τζιπάκι, έχοντας μαζί τους και τα δυο παιδιά τους.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με τα πόδια στο σημείο της τελετής, όπου τους περίμεναν η κουμπάρα τους Ελένη Φουρέιρα και οι καλεσμένοι τους, οι οποίοι ήταν επίσης ντυμένοι στα λευκά. Ανάμεσά τους εθεάθη και η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, η οποία ανέβασε πολλά stories στο Instagram από το ευτυχές γεγονός, γράφοντας, μεταξύ άλλων, πως «Η αγάπη όλα τα νικάει».

Ακολούθησε ένα μικρό πάρτι στην παραλία, ενώ η συνέχεια βρήκε τους νιόπαντρους με την κουμπάρα και τους καλεσμένους τους να γλεντάνε σε γνωστό μαγαζί στα Μάταλα, με θέα την παραλία και τις φωτισμένες σπηλιές των χίπις.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This