H εκρηκτική Εvgenia παρουσιάζει τα νέα της κομμάτια

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια παρουσιάζει τα νέα της κομμάτια

Must Read

Η Εvgenia δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, που υμνεί την ελληνική μουσική στην Αμερική με live εμφανίσεις και tours με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου (αλλά και έχοντας έντονη δισκογραφική παρουσία στην Ελλάδα), επιστρέφει δριμύτερη με την εντυπωσιακή οπτικοποίηση του πρώτου προσωπικού άλμπουμ της από τη Spicy Music με τίτλο το όνομά της: «Evgenia»!

Πρόκειται για μια συλλογική, συλλεκτική δουλειά, μέσα από την οποία η Evgenia ξεδιπλώνει το ερμηνευτικό της ταλέντο, απογειώνοντας τραγούδια-κόσμημα, από μπαλάντες, τσιφτετέλια, ρούμπες, ποπ και dance μέχρι χασάπικο και ζεϊμπέκικο, με σπουδαίες υπογραφές, όπως αυτές των Λευτέρη Πανταζή, Στέλιου Χρόνη, Ηλία Φιλίππου, Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, Βίκυς Γεροθόδωρου, Λευτέρη Κιντάτου, Βασίλη Δήμα, Κωνσταντίνου Παντζή και Γιάννη Ιερεμία!

Εχοντας στο πλευρό της την εταιρία παραγωγής Media One, τον παραγωγό της Mario Pappas, την επικοινωνιολόγο της Σπυριδούλα Κάμπου, αλλά και μια δυνατή ομάδα συνεργατών, όπως ο κομμωτής της Τρύφων Σαμαράς, οι στιλίστες της Διονύσης Πυρομάλης και Φιλίτσα Νικολαΐδη, και ο make up artist Ντεγιάν Ντιμόβ, αφέθηκε στη μαγική σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και το οπτικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό, με την ίδια να μεταμορφώνεται διαρκώς!

Λαμπερή, όμορφη, εντυπωσιακή, η Εvgenia μάς παρουσιάζει μέσα από δέκα ατμοσφαιρικά visualizers τα αγαπημένα της νέα τραγούδια, όπως το «Δυο λόγια», «Οπως χτες», «Μαριονέτα», «Αϊντε», «Μάντισσα», «Δεν αντέχω», «Φτάνει», «Δεν είσαι εδώ», «Απόψε», «Μόνο μαζί σου», που μαζί με το «Πάλι κομμάτια», που της έγραψαν οι Πανταζής και Χρόνης, το «Αργείς», οι Βασίλης Δήμας και Κωνσταντίνος Παντζής, αλλά και το «Αμάν» του Γιάννη Ιερεμία, που θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε live στην παρουσίαση του δίσκου της, με όλους τους συντελεστές και με πολλούς επώνυμους καλεσμένους, που θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου στο νυχτερινό hot spot LUX stage Αthens.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This