Aκόμη μια παγκόσμια ταπείνωση για τη Γαλλία του Μακρόν

Must Read

Γράφει η Μαρία Δεναξά 

Ο CEO της πλατφόρμας Rumble, με ανάρτηση του διαψεύδει τον Μακρόν που ισχυρίζεται πως η σύλληψη του Πάβελ Ντούροφ, “δεν είναι πολιτική απόφαση και η Γαλλία είναι η χώρα της προάσπισης της ελευθερίας του λόγου”.

Ο Κρίς Παβλόβσκι, που χθες ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τη Γαλλία και την Ευρώπη, επειδή δεν νιώθει πλέον ασφαλής μετά την σύλληψη και κράτηση του Ντούροφ, από τις γαλλικές αρχές, απάντησε στον Εμμανουέλ Μακρόν, αποκαλώντας τον ψεύτη:

«Όταν λέτε ότι είστε προσηλωμένοι στην ελευθερία της έκφρασης, λέτε ψέματα. Έχουμε μια επιστολή από τη Γαλλία, που το αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας. Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το Rumble στη Γαλλία επειδή ΔΕΝ έχετε καμία δέσμευση για την ελευθερία του λόγου», έγραψε ο Παβλόφσκι κάτω απο την ανάρτηση του Εμμανουέλ Μακρόν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This