Θεσσαλονίκη: Κόντρα Αγγελούδη-Ζέρβα για τις θέσεις πάρκινγκ και το κυκλοφοριακό

Απόντα χαρακτήρισε τον προκάτοχό του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης - Για φρούδες δεσμεύσεις έκανε λόγο ο πρώην δήμαρχος

Must Read

Μπρα ντε φερ! Σφοδρή κόντρα για τις θέσεις στάθμευσης και το κυκλοφοριακό πρόβλημα στον δήμο Θεσσαλονίκης, καταγράφηκε ανάμεσα στον δήμαρχο, Στέλιο Αγγελούδη και στον προκάτοχό του και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Όλα αυτά συνέβησαν στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης…

Σχολιάζοντας την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος, ο Κ. Ζέρβας είπε ότι «σε αυτόν τον απολογισμό του οκταμήνου δεν ειπώθηκε κάτι για το οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης που επιδεινώνεται από το Flyover. Είχαμε υποσχέσεις για εκατοντάδες θέσεις πάρκινγκ, για πάρκινγκ που θα αντικαθιστούσαν και την πλατεία Ελευθερίας και την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, αλλά αποδείχθηκαν φρούδες. Ο δήμαρχος είχε αναφέρει πως θα βρεθούν 800 με 1.000 θέσεις».

Αμέσως μετά, ο Σ. Αγγελούδης έλαβε τον λόγο χαρακτηρίζοντας τον Κ. Ζέρβα απών είτε ως δήμαρχο είτε ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ενώ συμπλήρωσε πως δεν γνωρίζει την κατάσταση στο κυκλοφοριακό της πόλης. «Δεν παρακολουθείτε τι γίνετε στην πόλη και δεν διαβάζετε σωστά τις συνεντεύξεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελούδης για να προσθέσει: «Στις 20 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσουμε την πρόταση για το κυκλοφοριακό και τις θέσεις που έχουν εξευρεθεί και δημιουργούνται από τη δημοτική αρχή».

Αναφορικά με τα δέκα ακίνητα του δημοσίου, τα οποία ο δήμος έχει αιτηθεί να του παραχωρηθούν, δίχως αποτέλεσμα, ο Σ. Αγγελούδης υποσχέθηκε ότι θα θέσει το θέμα στη συνάντηση που θα λάβει χώρα με τους αρμόδιους υπουργούς, ενόψει ΔΕΘ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This