Ξέσπασμα Μαρκ Ζούκερμπεργκ εναντίον Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις

Μέσω επιστολής

Must Read

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής της Meta, επίσημα γνωστότερες οι δημοφιλείς ψηφιακές πλατφόρμες ως Facebook και Instagram, παραδέχθηκε ότι μετάνιωσε που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση Τζο ΜπάιντενΚάμαλα Χάρις! Σε μία περίοδο που η Χάρις εντείνει την αγωνιώδη προσπάθειά της ώστε να μπορέσει να κοντράρει το ρεύμα Τραμπ στις επερχόμενες εκλογές.

Σε ένα ξέσπασμά του ο Ζούκερμπεργκ εστίασε στο ότι αμφότεροι ζήτησαν να λογοκρίνονται οι πληροφορίες στο διαδίκτυο κατά την εποχή της Covid-19.

Σε επιστολή του προς τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Τζιμ Τζόρνταν και την Επιτροπή Δικαιοσύνης της αμερικανικής Βουλής, γράφει ότι «μετανιώνει» για την συνεργασία με την κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις, η οποία «πίεζε επανειλημμένα» τις ομάδες του Μeta «επί μήνες» να λογοκρίνουν δημοσιεύσεις σχετικά με τον Covid, συμπεριλαμβανομένης της σάτιρας και του χιούμορ: «Πιστεύω ότι η κυβερνητική πίεση ήταν λάθος και λυπάμαι που δεν ήμασταν πιο ειλικρινείς σχετικά με αυτό“.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εμ βέβαια, με το που είδε την ολοκληρωτική υποστήριξη-υποταγή του Τραμπ στους εβραίους, άρχισαν να του τρέχουν τα σάλια.
    Σε λίγο, η προπαγάνδα ότι ο στόκος Καμάλα είναι κομμουνίστρια και αριστερή θα πλημμυρίσει το FB, χωρίς λογοκρισία.
    Αμερικάνοι, μην σου πω πιο ηλίθιοι κι από τους Έλληνες!
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Τράμπ και ξερό ψωμί.
      ..Και τραβάτε με τον Σπύρο τον Αγκνιου για πολιτική καμπάνια στην Αλάσκα..Να πείσετε κανάν εσκιμόο να κάνει κανά εμβόλιο κοκίτη για να σας ψηφίσει.

  2. Μία σοφή ρήση λέει “κάλλιο αργά παρά ποτέ”, οπότε η αλήθεια βγαίνει για το ότι απαγόρευαν να ακουστούν διαφορετικές επιστημονικές απόψεις για την τρομολαγνεία του κορονοϊού και την εγκληματική επιβολή των θανατηφόρων εμβολίων με στόχο των τεράτων την έξαρση άλλων ασθενειών για να πουλάνε κι άλλα φάρμακα αλλά και την μείωση του πληθυσμού από ξαφνικούς θανάτους. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα ο Ζούκερμπεργκ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This