Τέρας ανθεκτικότητας ο Γιάννης Πρετεντέρης!

Must Read

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο εμβληματικός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης διαθέτει τεράστια αντοχή. Αυτό όμως που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, δεν το περίμενε κανείς.

Είναι η πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα του Γιάννη Πρετεντέρη, που τον κράζουν μέσα στο ίδιο του το μαγαζί!

Και όμως, αυτός συνεχίζει αγέρωχος. Μιλάμε για τέρας αντοχής. Τον φτύνουν και αυτός τραγουδά στη βροχή! 

Κάπως έτσι, επιβεβαιώνεται ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης ο οποίος είχε αναλύσει επαρκώς την προσωπικότητα του Γιάννη Πρετεντέρη και το κύριο χαρακτηριστικό αυτής: Την μοναδική προσαρμοστικότητα….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ως δημοσιογράφος, ο Πρετεντέρης δεν έχει ποτέ του αποκαλύψει κάποια δημόσια εξαπάτηση ούτε έχει αποδείξει οτι κάποιο καταδικασμένο άτομο είναι αθώο. Είναι ενας σάπιος καταδότης αφού ποτέ του δεν μπόρεσε να γίνει μαχητής και έχει αρνηθεί τα πάντα στη ζωή εκτός απο το χρήμα, τη διαπλοκή και τον διάβολο.

  2. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΆΛΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΣ. ΦΑΝΤΆΣΟΥ ΤΙ ΠΆΤΟ ΈΧΕΙ ΠΙΆΣΕΙ Ο ΜΑΠΑΣ ΠΟΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΌ ΤΟΥ. ΑΠΤΟ ΓΕΡΑΣΜΈΝΟ ΦΑΦΟΥΤΙΚΟ ΛΙΟΝΤΆΡΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΜΈΧΡΙ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΆ ΜΕ ΒΑΜΕΝΟ ΜΑΛΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ ΥΠΟΥΡΓΌ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

  3. Όταν ένας δημοσιογράφος δε σέβεται τους γονείς των παιδιών που σκοτώθηκαν άδικα στα Τέμπη και μιλά απαξιωτικά, για μένα δεν είναι άνθρωπος ούτε και δημιογραφος. Δεν σέβεται την δουλειά του, είναι ένα μηδενικό. Τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει.

  4. Δεν ηλιθιότητα, μην τον ξεπλένετε. Είναι η απέραντη ΞΦΤΥΛΑ του “ανθωπου, δημοσιογράφου ” που όπως είπε και ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Β. ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ” ο πρετεντερης είναι ικανός να προσαρμόζεται ακόμη και στα σκατά ” .Τον “άνθρωπο” τον φτύνουν και αυτός χαίρεται γιατί το μεταφράζει σε βροχή. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι ο εργοδότης του που έπρεπε να έχει έστω και λίγη αξιοπρέπεια και να μην ανέχεται από τους υπαλλήλους του να ξεπερναναι κάποια όρια, γιατί το δικό τους μαγαζί ξεφτιλίζει και δυσφημεί . Δυστυχώς έχει κατακλυσθεί από τέτοιους η Ελλάδα.

  5. Ο Γιαννης Πρετεντέρης είναι ένας κατ’ εξοχήν δημοσιογράφος..Αυτοί που τον φτύνουν υπηρετούν άλλο σχέδιο, πολιτικό. Χρησιμοποιούν τη δημοσιογραφία επικουρικά. Ο Πρετεντέρης τους χαλάει τη σούπα!

    • Είναι αυτός που πετούσε μπουκάλια στον διαιτητή του μπάσκετ Συμεωνίδη. Κι αντί για ένα συγγνώμη, είπε ότι εδώ είναι γήπεδο δεν είναι εκκλησια. Δημοσιογράφος των γλουτων.

    • Μάλλον χρειάζεσαι γιατρό!
      Το χαρακτήρα του ανθρώπου
      ( λέμε τώρα),τον γνωρίζουμε εδώ και πολλές 10 ετιες!!!
      Έχει αποδείξει ,ο ίδιος ,πόσο
      λιγδιαρης είναι!
      Και συνεχίζει να παρέχει αποδείξεις για το ποιόν του !
      Τώρα για σας?
      Μόνο σαν ασθενή σας εκλαμβάνω!!

  6. Στα στερνά φαίνεται η προσωπικότητα του καθενός!!! Και νομίζω ότι και δημοσιογραφικά αλλά και ηλικιακά ο εν λόγω… είναι κάπου εκεί…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This