Κυβέρνηση υπό διάλυση! Απίστευτα γεγονότα στη Βουλή

Must Read

Η χώρα βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο. Η κυβέρνηση είναι υπό διάλυση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στη Βουλή των Ελλήνων, όπου οι υπηρεσίες αναζητούν υπουργούς για τις Επίκαιρες ερωτήσεις και δεν βρίσκουν κανέναν!

Όταν γράφαμε ότι ο Μητσοτάκης με το Επιτελικό Κράτος ουσιαστικά καταργεί το κοινοβούλιο και αυτός ήταν ο κύριος στόχος του, θεωρηθήκαμε υπερβολικοί.

Η συνέχεια δυστυχώς μας δικαίωσε. Η Βουλή ήταν για το Μητσοτάκη μια «ανόητη υποχρέωση», όπως άλλωστε και οι ίδιοι οι βουλευτές του, τους οποίους απαξίωσε με κάθε τρόπο.

Τώρα, η καθεστωτική νοοτροπία του Κυριάκου επιβεβαιώνεται ακριβώς από την απαξίωση που επιδεικνύουν οι ίδιοι οι υπουργοί του προς το κοινοβούλιο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This