Συντριβή του καρκίνου

Το μόνο που μας μένει ως κοινωνία είναι να αντιμετωπίσουμε με συμπόνια τους εγγενείς φόβους συνανθρώπων μας απέναντι στα mRNA εμβόλια

Must Read

Από τότε που ήμουν παιδάκι άκουγα πολύ συχνά στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση κάποιο ρεπορτάζ για μια νέα, πρωτοποριακή μέθοδο που υποσχόταν θεραπεία για τον καρκίνο. Αν και έχει προοδεύσει εκπληκτικά η ιατρική επιστήμη τα τελευταία 50 έτη που ζω, ο καρκίνος εξακολουθεί να είναι στη δεύτερη θέση παγκοσμίως ως αιτία θανάτου, με περίπου το 17% των νεκρών στη Γη να έχει φύγει από τον «ακατανόμαστο», όπως τον έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά μου.

Ολοι μας έχουμε βιώσει στο πολύ στενό μας ή στο πιο ευρύ μας περιβάλλον τις συνέπειες από τη νόσο, με τους περισσότερους- κυρίως από εμάς, τη μεγαλύτερη γενιά- να έχουμε ζήσει από κοντά τον μαρασμό ενός τουλάχιστον αγαπημένου μας προσώπου που έσβησε από αυτό τον λόγο.

Ομως η είδηση, που είχε προαναγγελθεί στους επιστημονικούς κύκλους πριν από τέσσερα χρόνια, με την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού, πλέον έσκασε με πάταγο πριν από λίγες ημέρες και πραγματικά φέρνει τεράστια ανατροπή στη μάχη κατά της θανατηφόρας καρκινικής ασθένειας: η mRNA τεχνολογία που ανακαλύφθηκε το 1961, αναπτύχθηκε κατά τη δεκαετία του ’90, εξελίχθηκε από τις φαρμακευτικές εταιρίες στις αρχές του 21ου αιώνα και μπήκε με φόρα στη ζωή μας λόγω του κορονοϊού και της δραστικότατης αντιμετώπισής του μέσω αυτής, πλέον χρησιμοποιήθηκε στον πρώτο άνθρωπο για να θεραπεύσει τον καρκίνο στον πνεύμονά του! Εναν από τους πιο θανατηφόρους τύπους της νόσου, που αποτελεί περίπου το 12% των περιπτώσεων.

Ο 67χρονος Βρετανός που έκανε το mRNA αντικαρκινικό εμβόλιο είχε αρχίσει ήδη χημειοθεραπείες, αλλά του ήταν ιδιαίτερα επώδυνες ως διαδικασία, και ευελπιστεί να ευοδώσει η αντιμετώπιση με το εμβόλιο. Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, επειδή έχω μελετήσει σε βάθος την τεχνολογία mRNA, ως επιστήμονας των θετικών σπουδών που είμαι, και θα τολμήσω και μια πρόβλεψη: Θεωρώ ότι θα συντριβεί ο καρκίνος μέσω των mRNA εμβολίων τα επόμενα 15 έτη και θα αποτελεί ως αιτία θανάτου κάτι λιγότερο από το 3% παγκοσμίως (από 17% που είναι σήμερα). Η επόμενη γενιά θα αντιμετωπίζει τέτοιες περιπτώσεις ως κάτι πολύ απλό και καθόλου καταστροφικό, σε αντίθεση με εμάς.

Το μόνο που μας μένει ως κοινωνία είναι να αντιμετωπίσουμε με συμπόνια τους εγγενείς φόβους συνανθρώπων μας απέναντι στα mRNA εμβόλια, αν και είμαι σίγουρος ότι, μπροστά στον κίνδυνο του θανάτου από τον καρκίνο, θα πειστούν πολύ πιο εύκολα από τις περιπτώσεις παραλυτικού φόβου που είχαμε με τον πιο ανώδυνο κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ωχ ώχ..
    ..
    Ξαμόλησαν του τζιόρδα, του οχταδάχτυλου και του βασιλακόβλακα τα πρωτοπαλίκαρα πάλι στα μμε και στα σόσιαλ για άμεση ενημέρωση ασθενών με καρκίνο και θεραπείας του καρκίνου..
    ..Κι ότι λέγαμε ..

    Που είναι ρέ αυτοί οι καλοί και άξιοι επιστήμονες που κλειδαμπαρώνανε τον κοσμάκη με μάσκα στο σαλόνι του και του κόβανε μισθό,μετακινήσεις,τρόφιμα κ επαφές για το καλό του..
    ..

  2. Δεν καταλαβαίνετε όυτε τι διαβάζετε, όυτε τι γράφετε. Το εμβόλιο συνιστά φαρμακευτικό σκεύασμα με αποκλειστικό σκοπό την πρόληψη, και για αυτό λαμβάνεται ΠΡΙΝ την εκδήλωση της νόσου, ωστε αυτή να αποφευχθεί (και όχι να έχουμε ήπια νόσηση ή να πάμε εν τέλει στον παράδεισο, όπως φροντίσατε να μας εκπαιδεύσετε απο το 2021 και μετά). Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως έχουμε να κάνουμε με ένα φαρμακευτικό σκεύασμα το οποίο χορηγείται ΜΕΤΑ την εκδήλωση της νόσου και όχι προληπτικά όπως το εμβόλιο. Συνιστά λοιπόν φαρμακευτική αγωγή. Θα αναρρωτηθείτε ευλόγως: ”θα το κάνατε; ” Απάντηση: Αν χτυπηθεί κάποιος απο καρκίνο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι και θα το δοκιμάσει (είδικά έχοντας αμέτρητη βάση δεδομένων τόσο για το προσδόκιμο, όσο και για τις παρενέργειες των άλλων θεραπειών) Μόνο μια κατηγορία ανθρώπων δεν θα το έκανε: αυτοί που αρνούνται οποιασδήποτε φαρμακευτικής αγωγής για συνειδησιακούς / θρησκευτικούς λόγους. Αλλα εσείς εδώ, δεν έχετε αυτούς κατά νου…

  3. Εγώ πάλι πιστεύω ότι ως κοινωνία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπίσουμε με συμπόνια τον εγγενή φόβο και αγωνία σας, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ το σύνολο των (επιζησάντων) εξαπατηθέντων εμβολιασμένων συνανθρώπων μας..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Επιτέλους «τέλος τα μεγάλα λόγια» – Οι «καθαρές κουβέντες» του Μητσοτάκη

Κάθε Κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της, αλλά και τους πολίτες της χώρας που κυβερνά, φροντίζει να τηρεί τις...

More Articles Like This