Φρίκη στη Σμύρνη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά του επειδή η σύζυγός του τού ζήτησε διαζύγιο

Ο παιδοκτόνος αποπειράθηκε κατόπιν να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο

Must Read

Ισχυρό σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση ότι ένας πατέρας άνοιξε πυρ εναντίον των παιδιών του και κατάφερε να σκοτώσει τα τρία από τα τέσσερα, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, το φρικιαστικό αυτό έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή της Σμύρνης, όταν ο 45χρονος Vesim Şimşek πήρε με το αυτοκίνητό του τις τέσσερις κόρες του, τις οποίες και οδήγησε σε ένα χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου και τις πυροβόλησε με το πιστόλι του. Κατόπιν το έστρεψε στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη, επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αδίστακτος παιδοκτόνος, λίγο πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, τηλεφώνησε σε συγγενή του και τον ενημέρωσε για την αποτρόπαιη πράξη του, με τον τελευταίο να ειδοποιεί άμεσα τις Αρχές. Αστυνομικοί και διασώστες που έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος, βρήκαν νεκρές την ηλικίας τεσσάρων ετών Cemre, την 14χρονη Nira και την ηλικίας μόλις δύο ετών Ceylin με την πιπίλα της στο στόμα, καθώς και την 11χρονη Hira βαριά τραυματισμένη. Κόρη και πατέρας παραλήφθηκαν από τους νοσηλευτές και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιτόπου βρέθηκαν επίσης συγγενείς της οικογένειας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι και μετέφεραν τα άψυχα κορμιά των παιδιών στα χέρια για περίπου δύο χιλιόμετρα, καθώς το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει στο σημείο, λόγω του δύσβατου εδάφους. Οι σοροί των κοριτσιών διακομίστηκαν, κατόπιν, στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής της Σμύρνης.

Ο 45χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος εργαζόταν στις κατασκευές, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με την σύζυγό του. «Η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από 2,5 μήνες. Ήταν σε κατάθλιψη. Στην τελευταία του συνομιλία με τη σύζυγό του, της είπε, “Θα ακούσεις για ένα μεγάλο γεγονός”. Είμαστε πολύ λυπημένοι», δήλωσε ένας εκ των συγγενών.

«Ήταν ένας πατέρας που νοιαζόταν πραγματικά για τα παιδιά του. Πήγαμε το τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο. Είμαι συντετριμμένος, οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το πώς αισθάνομαι», πρόσθεσε ο ίδιος, υποστηρίζοντας πως ο Vesim Şimşek είχε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο να σκοτώσει τα παιδιά του, τόσο πολύ που τα αγαπούσε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This