Full in love Καινούργιου και Κουτσουμπής στο Κολωνάκι

Must Read

Ερωτευμένη (και) στην Αθήνα η Κατερίνα Καινούργιου. Οι διακοπές στην Πάρο τελείωσαν για την παρουσιάστρια του Alpha και τον επιχειρηματία σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τους δυο τους να έχουν επιστρέψει στη βάση τους εδώ και λίγες ημέρες.

Ο έρωτάς τους, που άρχισε λίγο πριν από το καλοκαίρι, καλά κρατεί και μέρα με τη μέρα φαίνεται να γίνεται πιο δυνατός. Το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους δείπνησαν με φίλους σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι, απ’ όπου η παρουσιάστρια ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα στο Ιnstagram. Ντυμένη με ένα μαύρο boho φόρεμα και με ανανεωμένο hair look, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πόζαρε σχεδόν άβαφη στον φακό μαζί με την καλή της φίλη και ενδυματολόγο της Γεωργία Παντελέ.

Σε άλλη φωτογραφία από τη βραδιά που δημοσίευσε η ίδια στα stories της φάνηκε και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής με τον φίλο και συνονόματό του Παναγιώτη Κωστόπουλο.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια του Alpha αποχαιρέτησε το καλοκαίρι του 2024 με τον δικό της τρόπο, γράφοντας πως θα το θυμάται για πάντα, καθώς το αγάπησε για πολλούς λόγους. «Μου… χρωστούσα ένα καλοκαίρι. Καλοκαίρι 2024. Πάρος. Χαρούμενη ξανά. Μου λείψατε» έγραψε σε ανάρτησή της, συγκεντρώνοντας όμορφα σχόλια από τους followers της που (επιτέλους!) είναι καλά στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια επέστρεψε χθες και στα επαγγελματικά της καθήκοντα, πραγματοποιώντας την πρώτη συνάντησή της με την ανανεωμένη ομάδα της εκπομπής της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This