Προσοχή εύφλεκτο: «Μπαρουτιασμένο» παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ πριν τη «μητέρα των μαχών»

Οι «μαχαιριές» στην Κουμουνδρούρου και η... αυτοδυναμία στο Twitter!

Must Read

Μαχαιρώματα, καρφώματα, συντρίμμια και αντάρτικο. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΣΥΡΙΖΑ «διασωληνωμένο» και σε κρίσιμη κατάσταση, με μοναδικό στόχο την επιβίωση στο πολιτικό σκηνικό. Ένα σήριαλ που έγινε σαπουνόπερα και τώρα μετατρέπεται σε… σπλάτερ. Με διαστάσεις… εκρηκτικές!

Η «σφαγή» στη χθεσινή Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να «τελειώσει» με όσους δεν αποδέχονται τις αρχές και τις αξίες του και να ανακτήσει τον έλεγχο των κινήσεων τοποθετώντας στη θέση τους μια ομάδα στελεχών που θα είναι σε απόλυτη ταύτιση με τον ίδιο, προκάλεσε σύγχυση αλλάζοντας δεδομένα και ισορροπίες στην Κουμουνδούρου.

Από σήμερα (μετά και τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία), η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει φυσιογνωμία. Ο Νίκος Παππάς παίρνει θέση ως επικεφαλής της Κ.Ο. αντί του Σωκράτη Φάμελλου, ενώ στη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα είναι πλέον ο Γιάννης Σαρακιώτης, η Νίνα Κασιμάτη και Γιώργος Γαβρήλος.




Η «μητέρα των μαχών»

Η νέα ηγετική ομάδα από κοινού με τον Θάνο Μωραΐτη, που είναι ο νέος διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα αποτελέσουν τη «γραμμή κρούσης» του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τόσο απέναντι στη ΝΔ, όσο και στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος τα παίζει όλα για όλα για να κρατηθεί στη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με την κίνησή του αυτή έστειλε και μήνυμα στον Παύλο Πολάκη, όπως σημειώνει η εφημερίδα «δημοκρατία», καθώς για τον Κρητικό πολιτικό ο Σωκράτης Φάμελλος ήταν «κόκκινο πανί» μετά τη διαγραφή του.

Άλλωστε, η «μητέρα των μαχών» για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα δοθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στις 7-8 Σεπτεμβρίου, κόντρα τόσο στον Παύλο Πολάκη, όσο και κόντρα στους «87».

Της Πόπης η «μαχαιριά»

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμα πλήγμα για τον Στέφανο Κασσελάκη, ήταν η αποδοχή από την Πόπη Τσαπανίδου της θέσης στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Η συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος μετά την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου, αποφάσισε και ανακοίνωσε, ότι θα ορκιστεί βουλευτής (την Παρασκευή).

Έκλεισε έτσι ο δρόμος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήθελε να παραιτηθούν όλοι οι επιλαχόντες για να μπει αυτός στη Βουλή.

Οι τόνοι δεν πέφτουν στην Κουμουνδούρου, οι παρασκηνιακές κινήσεις συνεχίζονται, τα μαχαίρια ακονίζονται για την επόμενη μάχη και όσο ουδείς ασχολείται με τη δημοσκοπική κατάρρευση -στα πρόθυρα εξαφάνισης- του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο η σκύλευση του «πτώματος» ενός κόμματος που υποτίθεται θα διεκδικούσε την εξουσία, πλησιάζει.




Ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίζει κυβέρνηση… στο Twitter!

Όλες αυτές οι εξελίξεις και τα παρασκήνια στην Κουμουνδούρου δεν έχουν αφήσει φυσικά ασυγκίνητους τους χρήστες του Twitter (X).

Απεναντίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πάει… σφαίρα στις τάσεις, με χιλιάδες tweets να σχολιάζουν τα τεκταινόμενα και να φέρουν το #ΣΥΡΙΖΑ στις κορυφαίες θέσεις.

Είτε επικριτικά, είτε θετικά, είτε υβριστικά, είτε χιουμοριστικά, είτε ειρωνικά, τα σχόλια… πέφτουν βροχή!

  • Δείτε κάποια από αυτά:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. κασσελακης μεχρι να σβησει ο ηλιος ….
    προσπαθουν να συγκολισουν τον βοθρο του πασοκ με τους κεντροαριστερους κουραδες του συριζα ,
    στην ουσια η οικονομικη μαφια που τυραννα την χωρα,
    θελει να πουλησει εναλλακτικη λυση στο συστιμα μητσοτακη που ψωφα μονο για την …ουτσα του ερντογαν ,…την σαπιλα του τσιπρα..
    εχουν τα αργυρια της προδοσιας στα σεντουκια για της ουραδες του τσιπρικου βοθρου , κομμα και το ονομα δεν εχουν ακομα!!!
    και η υαινα λινου στο τσιπρικο κομμα της πλουτοκρατιας
    αλεκση πες …..οχι
    και πιασε την
    κοχη

    θα φερει την ελπιδα παιδια
    που ηταν και το τελευταιο κακο που ξεπηδισε απο το κουτι της πανδωρας

  2. Δεν είστε ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ, ανίκανοι για αυτό τον ιερό σκοπό….
    Η Ελλάδα φλέγεται σε όλα τα επίπεδα και εσείς παίζεται παιχνιδάκια.
    Η ΕΛΛΆΔΑ ΦΛΈΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This