Πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ «καρφώνει» «γαλάζιο» Υπουργό για τα νεκρά ψάρια στο Βόλο

Must Read

Σαφείς «αιχμές» προς «γαλάζιο» Υπουργό άφησε ο Γιώργος Ξηραδάκης σχετικά με τις άθλιες εικόνες με τα χιλιάδες νεκρά ψάρια που έχουν γεμίσει την παραλία του Βόλου.

Ο Γιώργος Ξηραδάκης είναι ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της XRTC Business Consultants και από το 2022 είναι πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας. Το 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Η ανάρτηση

Ο κ. Ξηραδάκης έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook κάνοντας αναφορά (mention) για να την δουν οι  Άδωνις Γεωργιάδης, Χρήστος Στυλιανίδης, Θεόδωρος Σκυλακάκης και Χρήστος Τριαντόπουλος.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Έγκλημα στο Βόλο! Είστε όλοι σας ΓΕΛΟΊΟΙ. Όσοι είστε υπεύθυνοι για το αποστραγγιστικό έργο της Λίμνης Κάρλας, της Προστασίας του Λιμανιού και του Παγασητικού παραιτηθείτε αν σας έχει μείνει λίγη μπέσα. Είστε απάνθρωποι και επικίνδυνοι και θα πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας. Αρκετά! Αν δεν συμβεί αυτεπάγγελτα οι Βουλευτές και οι Υπουργοί της Μαγνησίας πρέπει να το ζητήσουν αυτό άμεσα. Ψευτοπολιτικάντηδες που δεν έχουν τσίπα μας καταστρέφουν. Ζητώ άμεσα να δοθούν εξηγήσεις και να λύσουν το πρωί πρόβλημα οι τρεις άμεσα υπεύθυνοι είναι η Περιφέρεια εκπροσωπούμενη από τον Καθηγητή Κουρέτα, ο ΟΛΒ Εκπροσώπουμενος από τον Σωκράτη Αναγνώστου και για την Κυβέρνηση ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Χρήστος Τριαντόπουλος».

Δείτε την ανάρτηση:

nbsp;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καλά τα λέτε κ. Ξηραδάκη για το πρόβλημα αυτό, κράξατε όμως τους υπεύθυνους για το έγκλημα των Τεμπών και το αισχρό κουκούλωμα που στήνεται από την πρώτη στιγμή στην Θεσσαλία και την Αθήνα;;; Η προστασία του περιβάλλοντος είναι σημαντική αλλά και οι ψυχές των αθώων που χάθηκαν στα Τέμπη από εγκληματική αμέλεια όλων των υπευθύνων ζητούν δικαίωση για να αναπαυθούν.

  2. Συγχαρητήρια Γιώργο για την επώνυμη δημόσια καταγγελία σου αλλά δεν έχουν μπέσα, τσίπα, συνείδηση, αίσθημα ευθύνης & καθήκοντος στην συμμορία με αρχηγούς τους Μητσοτάκηδες που λυμαίνονται την χώρα. Επέλεξαν για υπουργούς & δήθεν υπεύθυνους τομέων ομοίους τους οι αδίστακτοι & ασυνείδητοι Μητσοτάκηδες, είναι εκεί μόνον για τα προσωπικά τους πρόσκαιρα οφέλη χωρίς να νοιάζονται για τίποτα άλλο στην Ελλάδα. Αυτή δεν είναι η ΝΔ την οποία ξέραμε όλοι αλλά ένας απέραντος βόθρος στον οποίο κολυμπάνε τα βοθρολύματα που την απαρτίζουν στον δημόσιο τομέα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This